perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pientä pintarem... eikun puuhastelua

Kiireinen, mutta muutoin ihan mukava viikko alkaa olla loppusuoralla. Töissä on ollut sen verran hulinaa, että olisin jo tiistain jälkeen ollut ihan valmis siirtymään viikonlopunviettoon.
Marsan kanssa on tehty pienimuotoista treeniä. Palautuksia on taas harjoiteltu sisällä, ne on menneet ihan mallikkaasti. Iltakävelyllä on kannettu ja luovutettu damia (voin sanoa "kannettu" sillä dami on ollut välillä minun taskussani).

Eilen tehtiin vähän pidempi metsämarssi ja sillä reissulla oli varis mukana kannettavana. Varis on tuollaiselle pienelle nartulle näköjään hieman konstikas. Marsa ei ihan vielä osaa pakata sitä oikein suuhun ja välillä se sitten astuu siiven päälle tai on muita ongelmia. Nyt on sitten ihan rauhassa harjoiteltu mistä kohti siitä pitäisi napata kiinni. Ja kun tämä saadaan hanskaan, siirrytään varmaankin samaan hommaan lokilla, siinä onkin sitten jo isompi haaste, ihan kirjaimellisesti.

On yksi pienoinen ongelma, jonka olen nyt hoksannut. Meidän varikset on aika vanhoja, tai siis ovat asustelleet pakkasessa turhan pitkään (eihän ne sielä oikeastaan enää "vanhene" ;). Eli ajan kuluessa ne ovat kuivuneet ja ovat pahuksen keveitä. Ne myös pysyvät aika tiukasti samassa asennossa vaikka ne sulattaisi kunnolla, siivet eivät lepata niin kuin tuoreemmilla tipusilla. Täytynee siis ottaa tukku vanhoja vaakkuja pakkasesta ihan viimeiseen käyttöön, että saa tilaa uusille tipusille. Variksien hankintaa siis tiedossa.

Tänään kaivelin vanhan juoksuvyön ja valjaat esille. Käytiin sitten Marsan kanssa kokeilemassa pientä lenkkiä kävelysauvojen kera, siis pientä "kuivaharjoittelua" ensi talven hiihtolenkkien varalle.
Lenkki meni pääsääntöisesti ihan hyvin, joten taidan tosiaankin pakata kamppeet mukaan Ylläkselle. Päästään sitten Marsan kanssa jatkamaan näitä harjoituksia sielläkin. Ja kyllä me ainakin yksi dami pakataan mukaan! Jos ei muuten, niin sitä voi kantaa oksanpätkien sijaan kävelylenkeillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti