perjantai 2. maaliskuuta 2012

Koulujen hiihtolomaviikko...

Viikko katosi käsistä ihan vauhdikkaasti. Töissä on ollut kiirettä ja vaikka tytöillä on ollut hiihtolomaviikko, ja siten vapaata harrastuksistansa, on touhua riittänyt illoillekin.

Marsan kanssa on käyty pitkillä kävelylenkeillä ja torstai-iltana ehdittiin sen verran valoisaan aikaan pihalle, että neiti ennätti vähän revittelemään vapaana pitkin ja poikin metsätietä. Yksi dami oli taskussa mukana ja sillä tehtiin kaksi linjatreeniä. Pikkaisen harjoiteltiin seuraamista ja maahanmenoa, loppu aika käveltiin ja leikittiin.

Tänään oli herätys aikaisin, sillä seitsemältä piti olla jo menossa kohti Hartolaa ja Kunkkulan koirakeskusta. Olimme Arton kanssa ylituomari 1 -kurssilla. Mahtava päivä! En muista milloin viimeksi olen ollut kuuntelemassa niin hyvin vedettyä luentoa, ei nukuttanut yhtään. Välillä sai nauraa vedet silmissä ja välillä puhuttiin ihan vakavasti. Kyllä huomasi kuulijakunnastakin, että nyt ollaan paikassa, johon ei ihan sattumalta eksytä. Kysymyksiä sateli ja keskusteltavaa riitti.



Lomaan olisi vielä kolme viikkoa, tuskin maltan odottaa. Sitten pakataan koko sakki kasalle ja hurautetaan Ylläkselle Äkäslompoloon mökkeilemään viikoksi. Ohjelmassa on hiihtoa, laskettelua, lenkkejä, saunomista, lautapelejä ja hyvää ruokaa.
Marsaa en aio vielä tänä talvena viedä koiraladulle, mutta ajattelin kyllä pakata mukaan myös juoksuvyön ja kävelysauvat, joten se pääsee "kuivaharjoittelemaan" ensi talven hiihtolenkkejä varten. Mahtaakohan noin pienelle neidille löytyä husky-valjaita? No, nyt mennään vielä lenkille Väpän mamman omistajan meille aikoinaan tekemillä heijastinvaljailla. Ne ovat monen vuoden käytönkin jälkeen vielä tosi hyvässä kunnossa. Kestäneet siis mainiosti isältä tyttärelle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti