keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kohteessa

Tiistaina koko porukka suuntasi hiihtoladulle. Jopa Sirja hiihteli Velhonkodalle paistamaan makkaraa ja juomaan kaakaota. Päivä oli pilvinen ja keli ihan sopiva hiihtelylle

Tänään sitten kaivettiin rääkättäväksi ne loputkin lihakset, joita ei ole vielä käytetty. Vietin siis koko päivän laskettelurinteessä ja nyt sattuu tasaisesti ihan joka paikkaan ; ) Sääennuste ei onneksi pitänyt paikkaansa, vaan aurinko paistoi koko päivän. Vasta myöhään illalla ylitsemme pyyhkäisi nopeasti vesi- ja räntäsade. Mutta se ei haitannut, kun siinä vaiheessa olimme jo saunanlämmityspuuhissa. Nyt kun saisi vielä aikaiseksi venytellä kunnolla, muutoin huomenna voi vähän tihkaista tuo liikkeellelähtö.
Laskettelu ei ole minun juttuni, mutta yksi päivä kerrallaan se on ihan mukavaa. Huomenna pakkaan taas aamusta hiihtotamineet kasalle ja painelen ladulle. Se on ihanaa!

Marsan kanssa on ollut kiva käydä kävelyllä ja palautella muistiin ihmisten ja muiden koirien ohittamisia. Kotona kun voi käydä monta viikkoa kävelyllä ilman että tulee ketään vastaan, mutta täällä tulee joka lenkillä ainakin pari koiraakin vastaan.  Oli meillä eilen lenkillä damikin mukana, sitä kannettiin loppumatkasta kun pahimmat höyryt oli saatu pihalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti