keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Meidän pikku Reiska

Meillä oli eilen bileet! Pikku Repe, Reiska, Reino, Meino, Mauno, Repekka... täytti kahdeksan! Äkkiä nuo vuodet ovat menneet. Vastahan me Arton kanssa hurautettiin hakemaan Reiskaa Bodöstä ; ) Nyt se on sitten virallisesti veteraani. No, eipä tuota ikää huomaa kun se välillä peuhaa Marsan kanssa kuin pikku pentu.

Illat ovat kuluneet kävelylenkeillä. Mukana on ollut dami, jota Marsa on kantanut, luovuttanut, kantanut, luovuttanut... ja se on ollut ihan kivaa.
Meillä on täällä nyt yksi teini lisää, sillä Marsalla on alkanut mörkö-&uhmakausi. Se on ihan kuin murrosikäinen, onneksi ei osaa paukutella ovia perässään ;) Nämä "uhmat" ovat viime päivinä suuntautuneet lähinnä Artoon. Marsa ei kuule tai muka ymmärrä mitä sille sanotaan, puuhastelee vain omiaan. Osaa siis olla tooosi ärsyttävä.

Tänään oli pakko päästä hiihtämään sillä aikaa kun sauna lämpeni. Hiihdin jäällä n.7km lenkin kuun loistaessa taivaalta. Otsalamppu sanoi sopimuksen irti, mutta se ei haitannut lainkaan. Kuutamo oli aivan upea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti