sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ihan pihalla, auringon paisteessa...

Olipas taas upea keli! Raitisilmamyrkytys tuli hankittua, nyt väsyttää ihan vietävästi. Pakattiin aamusta Marsa mukaan, suuntana mökki. Arto suunnitteli pilkkivänsä ja me Marsan kanssa vähän treenailtaisiin ja vietettäisiin aikaa aurinkoisessa säässä.

Aurinko paistoi täydeltä terältä. Mökin kuistilla tuulensuojassa ollut lämpömittari näytti iltapäivällä jo +20 astetta.
Aluksi otettiin vähän toko-liikkeitä. Ne nyt meni sillain ihan mukavasti, vähän höseltäen kuten meillä aina, kun en jaksa olla niin hirmuisen tarkka.



Sitten tehtiin ihan helppoa linjaa ja siinä Marsan piti vähän kettuilla damia tuodessaan. Dami  tipahteli ja tuleminen tuntui olevan välillä ihan hukassa, mutta tuli kuitenkin.
Seuraavaksi neiti sai kantaa varista. Jäällä ei ollut lunta kuin ihan ohut kerros, eli lääniä variskävelylle löytyi. Se oli onneksi mieluisaa puuhaa ja neiti kantoi ja luovutti vaakkua ihan siististi.
Lopuksi päätin ottaa riskin ja tehdä jäälle n.100 metriä pitkän linjan, kun nyt kerrankin oli tilaa ja hyväpohjainen paikka käytössä. Tein sen niin, että lähetys/luovutus oli ranta "pusikossa" ja dami vietiin yhdessä kauas. Ajattelin kyllä, että tässä voisi olla katastrofin ainekset kasassa. Mutta ei, Marsa pinkaisi jäälle, pyörähti n. 30 metriä ennen damia vilkaisemaan minua, jatkoi käskystä taas suoraan eteenpäin ja toi damin ilman minkäänlaista epäröintiä suoraan minulle, sinne pusikkoon! Tähän oli hyvä päättää päivän virallinen osuus!



Pienen jäällä käveleskelyn ja leikkimisen jälkeen olikin aika mennä paistamaan makkaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti