sunnuntai 28. elokuuta 2011

Voihan villahousut!

Talvi lähenee ja karvapeitettä pitäisi alkaa ilmaantumaan. Mutta, meidän neiti kasvattaa vain ja ainoastaan villahousuja.  Muutoin ei siis karvaa ole, mutta persausta komistaa kymmensenttiset villahousut.  Hieman hassunkuriseltahan se näyttää ;D

Arto vietti kunnon synttäripäivää, karkasi varhain aamulla kalalle.  Eiköhän tuokin lahjasta käy?  Keli on ollut vielä hienompi kuin eilen.  Illemmalla tosin alkoi pilvistyä ja tuulla, joten mökille ei viitsitty lähteä saunomaan. Lähden tästä keittämään teetä ja sen kaveriksi on porkkanakakkua (vastaavaa kuin porkkanaleivokset). Scrabblen voisi vielä kaivaa esille!

Piirinmestaruudet saatiin ratkottua ja tulospalvelu pelasi hienosti puhelimitse, kiitokset V-P:lle.  Mestaruuden voitti Kirsikkamäen Iiris (49p.).  Kotojen Teddy (Tollerbay Banjo Accord) oli toinen (48p.) ja Nojosen Timon Kuti (Vimpulan Neuvokas Norman) kolmas (47p.).  Eilen kanssani jälkeä tehneen Leenan Laku (Namusillan Luumukehrääjä) oli neljäs (47p.). Tilli (Badamtam´s Bananarama) oli viides (46p.), Jasu (Muskettikoiran tähtisade) kuudes (41 p.) ja Sulo (Black Bet´s Velmut) seitsemäs (34 p.). Onnea kaikille tasapuolisesti!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti