maanantai 15. elokuuta 2011

Eilinen

päivä sujui melko vauhdikkaasti.  Vein aamulla ennen kahdeksaa Arton Keuruun koiranäyttelyyn töihin.  Yhdeksän aikaan keräilin auton täyteen heppatyttöjä ja vein heidät Korpi-Jukolaan alue-estekisoihin.  Heti kotiin palattua piti ryhtyä hoputtamaan Sirjaa ja Lindaa lähtemään koiranäyttelyyn.  Repe mukaan ja menoksi.  Kannatti mennä, tuloksena Repen kolmas serti ja ROP.  Ryhmäkehässä meni aivan ennakko-odotusten mukaan, eli kävimme vain pyörähtämässä.

Sitten vauhdilla Repe kotiin, Marsa mukaan ja Virroille odottelemaan tulostenlukua. Tuttuja oli paljon ja mukaan mahtuu aina myös muutama uusikin kasvo, mikä on tosi hyvä juttu.  Odottelimme ja odottelimme... Ensin oli arvonta, josta voitimme yhden kirjan.  Palkintojen jako menikin sitten vauhdilla ja mestaruuspytty palasi Keuruulle, tällä kertaa Teddyn voittamana Kati ja V-P Koton hyllyyn.

Marsa ja Neepu


Tänään on sitten palattu lomalta töihin.  Loma on ollut hyvä, sillä työkoneen tunnussanoja ja sitä mistä eri listat haetaan, piti ihan miettiä.  Mutta kyllä ne kaikki lopulta palautuivat mieleen.

Marsa näyttää palautuneen hyvin tuttuun arkirytmiin.  Eipä tuo ole ennenkään perään huudellut tai tuhoja tehnyt. Ovat tainneet olla Repen kanssa vain mielissään, kun kaikki ovat häipyneet ja ovat saaneet nukkua rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti