sunnuntai 21. elokuuta 2011

Näyttelyssä

Olen aina sanonut ettei näyttelyt ole meidän juttu.  Nyt on kuitenkin tullut käytyä jo kahtena perättäisenä viikonloppuna ja ei se nyt niiiin kamalaa ollut.

Heinolaan ei onneksi tarvinnut lähteä hirveän aikaisin (vrt. suurin osa mejä-kokeista), starttasimme vähän ennen kahdeksaa.  Kehä oli ajoissa, toimitsijat kävivät reilun puolentunnin kahvitauolla ennen tollereiden kehän starttaamista. Ja Marsa paljasti olevansa ihan kunnon touho-tolleri.  Se yritti ensimmäisen tunnin ajan tehdä tuttavuutta ihan jokaikisen ohi menevän koiran kanssa.  Lopulta se uskoi, että tänne ei oltu tultu leikkimään ja tyytyi katselemaan muita koiria ihan rauhassa.

Ja sitten Marsa kehään.  Tuomari pyysi minua näyttämään koiran hampaat, hyväthän nuo olivat.  Sitten vain yksi kierros kehän ympäri (suht´ok, ei loikkinut tai muutoin hölmöillyt), liikkeet edestä ja takaa sekä melko lyhyt seisominen arvostelupöydän edessä.  Lopputuloksena ROP-pentu, KP. Arvostelu löytyy täältä.
ROP oli Decoymans Piper Roxane, om. Takkunen Pia, VSP Hedera`s Flaming Fairy, om. Laaksonen Virpi.

Pienen koirashampoo shoppailun (kiitos Sanni eilisestä, pelastit meidät pulasta kun kaapissa oli tyhjä purnukka) ja palkintopytyn hakemisen jälkeen suuntasimme kahville Väpän toisen tyttären omistajien luo. Oli aivan ihanaa nähdä Oona pitkästä aikaa ja kyllä Arttukin sai rapsutukset.  Siinä sitten vierähti parikin tuntia ennen kuin lähdimme suunnistamaan kohti kotia.

Kaikenkaikkiaan mukava päivä, ehkä tulee mentyä näyttelyyn ensivuonnakin ;)

1 kommentti:

  1. Heippa Elina! Kiva, kun olet tehnyt sivut =) Onnea Repelle huikeasta näyttelytuloksesta. Ehkä se myös sitten joskus vähän jäljestääkin :D

    Marsahan on varsinainen missiaines!
    Toivottavasti sen myös voisi nähdä ihan livenä joskus =)

    VastaaPoista