keskiviikko 31. elokuuta 2011

Puuhastelua

Maanantai hurahti töissä vähän pitkäksi.  Kerkesin kuitenkin illalla käymään Marsan kanssa metsässä kävelyllä.  Mukana oli "redbull" variksensiipidami ja se meinasi olla aivan liian ihana.  Keli oli upea ja harmitti niin vietävästi kun ei ollut kameraa mukana.

Tiistaina kävimme hihnalenkillä.  Marsa on pihassa, mökillä ja metsäreissuilla aina irti, joten tuo hihnassa kävely tahtoo jäädä aika vähälle.  Pitäisi myös lähteä kävelemään "ihmistenilmoille", kun näillä meidän nurkilla ei juurikaan lenkillä ole vastaantulijoita.  Ei siis ihme, että oli sielä näyttelyssäkin aivan ihmeissään kun porukkaa oli jokapuolella.  Onneksi meillä alkaa kohta Keuruun Seudun Kennelkerhon pentukurssi.  Sinne on ilmoittautunut 17 koirakkoa, pientä hulinaa siis tiedossa. Tuskin maltan odottaa!

Tänään menin ensin töistä kotiin hakemaan Marsan mukaani.  Se sai istuskella yksikseen autossa sillä aikaa kuin käväisin kaupassa.  Sitten kävimme pienellä kävelyllä, ihmettelemässä autoja ja ihmisiä.  Neiti on tosi naisellinen, se jaksoi peilata itseään jokaisesta näyteikkunasta ja lasiovesta.  Aina piti käydä kurkistamassa lasista heijastuvaa kaunista tollerineitiä ;).

Illemmalla käytiin askartelemassa metsään harjoitusjälkiä.  Kiitos Aija avusta!  Viikonloppuna Repellä olisi edessä startti, ihan virallinen mejä-koe.  Mitähän minä taas olen mennyt tekemään? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti