lauantai 19. heinäkuuta 2014

Tampereen epävirallinen pentunäyttely

Meten "näytelmäura" korkattiin tänään, ajelimme Tampereelle pentunäyttelyyn. Onneksi aurinko pysytteli pilvien takana, joten keli ei ollut aivan hirmuisen kuuma. Pari kertaa satoi muutaman pisaran, muutaman minuutin ajan. Ukkonen kierteli kolmeen otteeseen vinttikoirarataa, mutta meni onneksi aina hieman sivumpaa ohi.

Tollereiden tuomarina oli Juha Putkonen. En tiedä, onko hän juurikaan tollereita arvostellut ihan virallisissa näyttelyissä. Metteä katsellessaan hän sanoi, että muistaakseen hännästä pitäisi löytyä valkoista ja sitä sitten ihan yksissä tuumin tarkasti katseltiin. Ja löytyihän sieltä, yksi ihan pitkä ja kunnollinen sekä toinen lyhyt valkoinen karva! Tuomari oli tästä niin onnellinen, että en viitsinyt edes sanoa, että ei sitä valkoista ole pakko löytyä hännästä, kunhan löytyy edes rinnasta, tassuista, kuononselästä tai otsasta... Mutta hauskaa meillä oli karvoja etsiessämme!

Arvostelu: 5kk, tasapainoisesti kehittynyt hyvä luustoinen narttu. Mallikkaasti esiintyvä. Lupaava pää, oikean asentoiset korvat. Hyvät silmät ja purenta. Hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Tasapainoiset kulmaukset, hyvä karva ja väri. Tasapainoiset liikkeet. Hännänpäässä yksi pitkä valkoinen karva!
KP  PEK1  ROP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti