torstai 17. heinäkuuta 2014

Aika sai taas siivet

Niin se vain tuo aika soljuu eteenpäin. Takana on kohta kaksi viikkoa kesälomaa. Ensimmäinen kului enimmäkseen mökillä, kova helle ja paljon grillattavaa ;) 
Viime viikonloppuna pyörähdimme peräti parina päivänä Jkylässä Suomipoppia katsastamassa (mm. J.Karjalainen, Haloo Helsinki, Cheek, Juha Tapio, Jukka Poika, Kolmas Nainen, Eppu Normaali...) Jos kerran vuodessa "ulkoiluttaa itseänsä", niin tuo on ihan kiva paikka.
Sunnuntaina olimme Valkealahdessa Heinäsen (tila) 450 v. juhlissa, upea päivä!
Marsalle on tehty pari mejä-treeniä. Tänään kävimme Virroilla pyöräyttämässä ihan koejäljen. Flattien leirillä oli mejä -kokeessa tilaa ainakin yhdelle tollerille, ja huomenna olisi sitten vuorossa koe. Viikonpäiväni ovat nyt ihan sekaisin, sillä jäljethän tehdään yleensä lauantaisin, mutta nyt on vasta torstai. Perjantaina siis kokeeseen!
Jos palailemme ihmisten aikaan kotiin, laitan tuloksia vielä tännekin huomenna. Tai jos aika käy pitkäksi teen "tabulla" päivitystä. Tosin, jos laskin oikein, niin joka tuomariryhmässä on vain neljä koiraa, joten luppoaika voi jäädä vähiin. Peukkuja saa pitää, kiitos!
Niin ja lauantaina on sitten Meten vuoro päästä maailmalle, mutta siitä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti