perjantai 18. heinäkuuta 2014

Koepäivän ilta

Niinhän se on, että kokeilla on tapana venähtää pitkäksi. Ei aina, mutta usein. Näin kävi siis tänäänkin. Yhtenä syynä yhdessä ryhmistä sattunut harmittava eksyminen ja tätä kautta aikataulun venähtäminen. Mutta ainahan kokeissa sattuu ja tapahtuu.

Marsan suoritus oli ihan ok. Yksi makauksista oli tehty kumpareen taakse, ja harmittavasti tuomari ei tiennyt että makaus oli tulossa ja kulki juuri sen verran kaukana ja täysin takanani, että ne pisteet menivät meiltä sitten sivu suun.
Oma opastukseni oli heti Marsan jäljen perään, eipä juurikaan ehtinyt hiki siinä helteessä laskea. Mutta tässä oli kyllä se hyvä puoli, että oli hyvin aikaa purkaa jälki ja kerätä mustikoita jäljen alusta. Niitä oli paljon! Tosin niin oli ötököitäkin, enemmän kuin koskaan missään. Hyttysmyrkystä ei ollut mitään apua. Osa "einesti" vasenta kättäni niin, että se turposi melkoisesti. Oli pakko napata pari kyypakkauksen tablettia, muutoin olisi pitänyt lähteä etsimään joku joka olisi katkaissut sormukseni turvonneesta sormesta. Kipu ja jomotus oli inhottavaa, mutta onneksi tabletit alkoivat vaikuttaa nopeasti.

Marsan koepöytäkirjan teksti löytyy koetuloksista. Nyt täytyy mennä pesemään ja ruokoamaan Mette huomiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti