sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Vapaa viikonloppu

Ei mahduttu mejä-kokeeseen tänäkään viikonloppuna, joten ne hommat on sitten paketissa tältä vuodelta. Vähän jää kaivelemaan, kun kolme viimeistä ilmoittautumista ei tuonut toivottua tulosta, mutta näinhän tässä aina välillä käy, ilmoittautujia on paljon enemmän kuin osallistujia voidaan ottaa ja jäsenet ovat kokeessa yleensä etusijalla. Uusi vuosi ja uudet kujeet, niitä jäädään nyt odottelemaan.

Meillähän oli sitten vapaa viikonloppu! Perjantaina oli pakko pakata metsään mukaan damikassi ja tehdä pientä treeniä neidille. Se alkoi olla siinä pisteessä, että hyppi seinille jos ei saanut jotain puuhaa, kiersi ympäri taloa ja kantoi minulle kaiken mihin yletti ; )
Tehtiin linja-treeniä, joka menikin ihan nappiin. Damit olivat pitkästä aikaa niiin ihania, niitä tuotiin vauhdilla, yhtään ei epäröinyt tai kaarrellut. Muisti tuo vielä taakse-lähetyksenkin. Marsa on muuten oikeatassuinen, ei ole koskaan kääntynyt vasemman kautta taakse lähtiessään. Pimeä tuli nopeasti, joten lenkkimme metsätiellä treenin jälkeen jäin liian lyhyeksi, keli olisi ollut aivan ihana.

Lauantai meni "mökkiulkoilussa" ja pienellä hihnalenkillä. Jälkiä ei nyt voi mennä tekemään, kun hirvenmetsästys on alkanut treenimaastoissamme. Mutta kyllä niitäkin varmaan ennätetään vielä ennen lumia tehdä, kunhan saadaan hirviporukalta tieto milloin lopettelevat.

Tänään käytiin piiitkällä kävelyllä ja mietittiin miten toko-liikkeitä voisi/ei kannata  tehdä...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti