perjantai 7. syyskuuta 2012

Löysäillen

Olen tässä pari päivää seurannut noita neidin touhuja, enkä taas ole aivan kärryllä missä mennään. Se ei ole juoksujen jälkeen ollut ihan oma itsensä, haaveksii vieläkin ja on välillä aivan kuutamolla kaikesta. Jotenkin tuntuu että se välillä unohtuu omiin ajatuksiinsa, oltiin sitten kotosalla tai lenkillä. Repeä se on taas ryhtynyt kurittamaan, Reiskan kolmen viikon "rauhoitusaika" on siis ohi.

Viikonloppuna olisi taas luvassa aimo annos ulkoilua, olemme mahtuneet Ruoveden mejäkokeeseen. Samaan aikaan on myös Pohjois-Hämeen kennelpiirin piirinmestaruuskoe samoissa maastoissa ja koepaikassa, mutta omana kokeenaan. Mukava päästä jännäämään pm-tuloksia, kyllä siellä pitäisi olla useampikin tuttu koirineen kisaamassa tuosta tittelistä.

Toivottavasti saan ravisteltua neitimme hereille ennen viikonloppua. Tämänhetkisellä "innokkaalla" suhtautumisella ei pitkälle pötkitä.




2 kommenttia:

  1. Heh, näitä juttuja on hauska lukea, koska olemme niin samassa tilanteessa opetellessa nartun ajatuksen juoksua. Ja se eroaa kyllä urkeista ;D
    Liekö Marsaa vaivaamassa valeraskaus?
    Twiillä se näkyy suurentuneina tisseinä, pienissä puutteissa keskittyä, mutta toivottavasti se ei ole apaattinen. Koska jos se nyt on apaattinen, niin se pitää kiinnittää narulla takajalasta, ettei lennä ilmaan :D
    Tsemppiä kokeeseen!!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti ei ole valeraskautta, sehän voi kait kestää parikin kuukautta!

    VastaaPoista