sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Liikenteessä

Kovasti kaivattua kutsua tämän vkonlopun mejä-kokeeseen ei tullut, jäimme varasijalle. Nyt ottaa päähän!
Kun ei muuta keksitty, lähdettiin lauantaina iltapäivällä ajelemaan Padasjoelle mejän SM-karsinnan tuloksia kuuntelemaan. Onhan se hieman erilaista olla ihan livenä kuuntelemassa ja jännittämässä, kuin vain lukea tulokset netistä. Ja on paljon hauskempaa päästä onnittelemaan finaaliin päässeitä halauksin, pelkkä tekstari kun nyt on mitä on.

Saavuimme paikalle juuri kun arpajaiset olivat alkamassa, emmäkä siis enää ennättäneet ostaa arpoja, pahus. Käsiohjelmia sentään oli vielä kaupan!

Tuttuja oli paikalla paljon, joten kolmen tunnin odottelu sujui mukavasti. Sitten vaan tuolit kasalle pihaan ja tulostenluku alkoi. Saimme jännätä keski-suomen edustajan Timon ja Kutin tulosta pitkään, mutta valitettavasti he joutuivat pokkaamaan "itkumaljan" eli olivat ensimmäinen koirakko joka jäi sunnuntaisen finaalin ulkopuolelle. Samalla pistemäärällä (47 p.) finaaliin pääsivät Karla ja Volvo (Angelhaken Xavier).
Tollereita karsinnassa oli kolme ja kaksi selvisi finaaliin: Heidi ja Casey (Hedera´s Come Undone) olivat neljänsiä (48 p.) ja Niina ja Nitro (Redadict Ruthless Ranger) toisia (50 p.). Marja ja Reetu (Hedera´s Go For It) olivat kovan kisan kolmastoista koirakko, pisteitä heillä 42 p.
Karsintapäivän tulosten linkki. Tulossivulta myös linkki koepöytäkirjoihin, molempien arvostelleiden tuomareiden kirjoittamat arvostelut löytyvät!

Tänään sitten istutaan kotona pureskelemassa kynsiä ja jännitetään finaalin tuloksia!!!

Marsa on taas tänään sitä mieltä, että jotain on päästävä tekemään. Se kantaa mulle tavaraa syliin ihan koko ajan. Lähden nyt ensin vähän siivoamaan mökille, koirat saavat reuhata pihalla. Illemmalla täytyy keksiä vielä jotain Marsan "pään menoksi"...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti