sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Joskus tekis, toisinaan sitten taas ei...

Ja tänään oli se: "toisinaan sitten taas ei". Meidän murkku.

Pitäisikö noudattaa yhtä saamaani neuvoa ja laittaa neiti kolmeksi kuukaudeksi hyllylle? Jotenkin vain luulen, että sen jälkeen se ei tekisi senkäänvertaa. Nämä kuukaudet (kauanko murkkuikä kestää?) täytyy nyt vain luovia läpi.

Ennen ruutuun menoa otin ylimääräisen variksen ja kävin pienen matkan päässä tekemässä sillä Marsalle kaksi n. 35-40 metrin mittaista noutoa. Varis tuli ihan nätisti ja nikottelematta.

Sitten mentiin ruutuun. Marsa toi ruudusta vain kaksi varista ja nekin pienen painostuksen avulla. Lokkia ja fasaania se kävi vain morjestamassa (lokista on aiemmin nähnyt siiven, fasaania ei lainkaan). Loput varikset jätettiin suosiolla rauhaan, kun ei niitä kerran halunnut spontaanisti tuoda.

Summa summarum... no, se ei ainakaan rikkonut riistaa... ja ne mitkä toi, kantoi nätisti ja sylkäisi jalkoihini. Mutta kyllä se silti oli ihan hukassa, ulkoilutti itseänsä suurimman osan aikaa. Kattoi kyllä alueen ihan nätisti, mutta ei se lämmitä yhtään.

Kun lähdettiin palailemaan autolle, annoin sille variksen kannettavaksi. Kyllä se sitä kantoi kertaakaan pudottamatta koko matkan autolle, olisko ollut sellaiset 60-80 metriä. Ei se siis variksia hyljeksi, niitä on ihan kiva kantaa... mutta....

No, tämä ilta kynnetään pohjamutia ; (   Huomenna kasataan rippeet ja puhelletaan uutta tuulta purjeisiin. Nyt on tehty liian paljon töitä, että voisi antaa periksi.



Ps. Marsan ja pupun treffit eivät toteutuneet, pupu teki oharit ja ei tullutkaan paikalle...
Niin ja hyviä neuvoja otetaan vastaa, sähköpostikin löytyy tuosta sivupalkista vasemmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti