perjantai 11. syyskuuta 2015

Viikot vierii...

Yleensä sanotaan että työ haittaa harrastuksia, mutta nyt näyttää olevan niin että harrastuksetkin voi haitata harrastuksia.
Kesä siis tuli ja meni. Kolmen viikon lomajaksoni osui sopivasti juuri niihin loppukesän sateettomiin, lämpöisiin päiviin. Kaikille lomaan osuneille viikonlopuille oli jotain menoa jo etukäteen järjestettynä, eli ihan normi loma siis.

Ensimmäisestä lomaviikosta nappasi tollereiden mejä-mestaruus suurimman osan aikaa. Vaikka en koeviikonloppuna päässyt itse paikalle, niin ilmoittautumisten vastaanottajana oli sitten puuhaa eniten juuri ennen koetta. Piti miettiä jälkipareja ja soitella niille joita en tuntenut saadakseni selville heidän osaamistasonsa jälkienteossa. Ja sitten kun alkoi tulla peruutuksia, meni koko suunnitelma aina uusiksi. Ja niitä peruutuksia tuntui riittävän!

Seuraavalla viikolla toimittiin Sirjan muuttokuskeina ja käytiin Jyväskylässä MILJazz-15 konsertissa.
Sitten olikin jo hieman vapaampi viikko, silloin avattiin telkkari ensimmäistä kertaa koko lomalla ja seurattiin ... yleisurheilun mm-kisoja.

Nyt pitäisi varmaankin tehdä pieni ryhdistäytyminen tämän blogin kanssa. No, seuraaville viikoille on pientä häppeninkiä tulossa, joten eiköhän niistä saa jotain juttua aikaiseksi.

Sain Carolalta kuvia Wildasta, kiitos taas kerran!



Ja sitten pari kännykkäkuvaa Metestä.


Mette ja BFF, vai olisko tuo sittenkin KFC?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti