sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viikko vierähti

Mitään sen kummempaa ei tällä viikolla ole tapahtunut. Ensin ajattelin että onko tehty mitään, mutta vilkaisu kalenteriin auttoi muistamaan.

Marsan kanssa käytiin ihmettelemässä yhden illan ajan rally- tokoa. Se oli hauskaa, mutta en ole ihan varma onko se meidän juttumme. Aikoinaan Jamin kanssa tuli koluttua toko-kokeita, ja se oli silloin ihan kivaa. Nyt tuo laji on mennyt liikaa hifistelyn puolelle ja ajattelin että tätä rally-tokoa voisi kokeilla tokon sijaan. Katsotaan nyt miten homma alkaa sujua.

Torstaina Marsa pääsi kevään ensimmäiselle treenijäljelle ja touhu näytti siltä, että treeniä tarvitaan lisää ennen ensimmäistä koetta. Tosin jälkikin oli tehty hankalaan paikkaan.
Perjantaina oli Meten vuoro testata kuonoansa ja se meni jäljen paljon paremmin kuin odotin. Neiti yllättää aina välillä!

Ensi viikonloppuna on Sirjan yo-juhlat, joten tulevan viikon illat täyttyvät muusta puuhasta, eli Marsan ja minun yhteiset sauvakävelylenkitkin taitavat jäädä tauolle viikoksi. Olen kiertänyt Marsan kanssa paikallisia hiihtoreittejä juoksuvyöhön sonnustautuneena kävelysauvojen kanssa. Se on mukavaa puuhaa ja purupohjaa on hyvä kävellä.

Mukavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti