perjantai 15. toukokuuta 2015

Mitäs meidän noviisi!

Olihan taas mukava ilta! Julia Kärnä koirakeskus Haukkuvaarasta veti Keuruun Seudun Kennelkerhon agilityn koulutusohjaajille kurssia alkeiskoulutuksen pitämisestä. Mette oli paikalla "noviisikoirana" eli koirana joka ei koskaan ole aksaa harrastanut. Ja se ei tosiaan ollut edes agilityn hyppyestettä aiemmin nähnyt.

Nyt sitten saatiin opetusta oikein eturivin paikoilta. Ihan perus juttuja, alkaen koiran alkulämmittelystä ja vireystason nostamisesta. Sitten makupala-alustaan tutustuminen, hyppyeste ja rengas.

Oli tosi mukavaa! Julialla on muuten kotosalla vielä Meten papan (Väpän) sisko Leija eli FIN AVA Nitric Duck Diving Up, joka on jo yli 14-vuotias.
Mutta ei me vielä varsinaiselle agilitykurssille ilmoittauduttu. Katsotaan nyt ensin lonkkakuvien tulokset ja mietitään sitten, jos jonain kesänä ihan huvin vuoksi moinen kurssi käytäisiin.

Mette oli puolitoistatuntisen koulutuksen jälkeen aivan sippi. Nyt maittaa uni perheen pienimmälle. Ja iltaruoan voi puolittaa, kyllä se sen verran ennätti vetää lihapullia ja nakkeja!

Huomenna taas Marsan kanssa näyttelyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti