torstai 19. heinäkuuta 2012

Kesäloma alkoi...

Maanantaina kamat kasalle ja koko sakki mökille! Kelit ovat olleet aivan ok, eilen jopa auringonpaistetta. Pieniä sadekuuroja parina päivänä, mutta ne eivät ole tahtia haitanneet.
Saunalla on ollut lähes "ikuinen tuli". Vesi vaan on pahuksen korkealla, joten hiekkarantamme on vain pieni osa normaalista koostansa.

Tiistaina Marsa alkoi ilmoitella, että voisi taas tehdä jotain treeniä. Se kantoi systemaattisesti kaiken irtaimiston syliini ja katseli sitten aina toiveikkaana, että treenattaisko vaikka näillä sukilla, tai varvastossuilla, tai limsapullolla... Kun kävin kauppareissulla kotona hakemassa postin, nappasin samalla mukaani verta, valjaat, sorkan ja jäljenmerkkaus "hetulat". Illalla sitten askartelimme Arton kanssa lähimetsään jäljet sekä Marsalle, että Repelle.

Keskiviikkona kävimme aamupäivällä ajamassa jäljet. Olin hieman yllättynyt, sillä Reiskakin teki aivan älyttömän hyvän treenin, kyllä mä sille olisin antanut 50 pistettä. Ja Marsalle myös.

Keskiviikkona iltapäivästä veimme Marsan leikkimään nuoren tolleriuroksen, Riffin, kanssa. Riffi on noin viisi kuukautta ja oli tismalleen saman kokoinen kuin Marsa. Siinä sitä sitten mentiin vauhdilla reilu tunti. Kovin oli neiti pitkämielinen ja antoi pennun reuhata kimpussansa. Pari kertaa Marsa joutui ärähtämään, mutta eipä tuo jätkä muistanut moista viittä sekuntia kauempaa.
Illalla Repe vaikutti hieman hämilliseltä, kun neiti ei jaksanut reuhata Repen kimpussa niin kuin tavallisesti. Marsaa hieman väsytti ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti