sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Viikonloppua

Repe lähti sitten eilen hoitopaikkaansa. Kiinnostus Marsan perään alkoi hiljalleen kasvaa. Olisi se vielä varmaankin voinut olla päivän tai pari kotona, mutta laskettiin että on parempi kotiutua uuteen paikkaan "hoitohenkilökunnan" viikonloppuvapaiden aikana.
Repe on aiemmin ollut pariin otteeseen hoidossa pari päivää, eikä sillä ole yleensä ollut minkäänlaisia sopeutumisongelmia, se on aika easy kaveri. Jos ihan totta puhutaan, niin se on ihan huippu-ukko. Enemmän tämä käy kotijoukkojen psyyken päälle.
Tytöt eivät olleet riemuissaan, kun kuulivat että Repe viedään hoitopaikkaan. Minullekin on palautunut mieleen, miksi lapset ja koirat on aina ja joka paikassa mukana. Kerran yritettiin pitkää viikonloppulomaa Tahkolla niin että koirat oli hoidossa, mutta se oli aika kamalaa. Sittemmin onkin etsitty mökki johon saa koirat mukaan. Ei vaan osaa rentoutua ilman että koko lauma on kasassa. Nytkin ollaan keväällä lähdössä viikoksi Ylläkselle, lapset ja koirat tiukasti matkassa.

Viikonlopun suunnitelmat meni muutenkin hieman uusiksi. Sara aloitteli jo loppuviikosta flunssaa, kuume kohosi raketin lailla korkeuksiin ja pientä kuumetta riittää edelleenkin. No, eipä tarvinnut kuskata neitiä ees taas tallille ja takaisin, mikä muutoin olisi ollut ohjelmassa joka päivä; )
Marsa heitti taas tassut seinälle.
Perjantai-iltana oli jo pakko laittaa pöksyt Marsalle, siihen asti meni ihan hyvin ilmankin. Aluksi se yritti kävellä takajalat suorana ja ihan vinossa, mutta nyt se ei enää kiinnitä niihin mitään huomiota.

Huomaa miten häntä on aseteltu.

Illalla oli vielä ohjelmassa Koop Arponen trion hyväntekeväisyyskonsertti Keuruun uudessa kirkossa. Kirkko täynnä, hieno tunnelma.
Flute Of Shame

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti