keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Hiljalleen kohti arkea

©Sirja 
Onko täällä muutakin kuin possu?
©Arto
Mitäs sinä sait?
©Arto

Joulu meni rattoisasti lepäillen, syöden ja kaikkia mahdollisia pelejä (trivial pursuit, wii -pelit yms.) pelaillen. Ihanaa perheen yhdessä löhöämisen ja puuhastelun aikaa. Koirien kanssa tuli käytyä muutamalla pidemmällä lenkillä, mutta kunnon lonkkatuloksille voi kohta heiluttaa hyvästit, sen verran jäistä ja liukasta on jokapuolella.

©Arto
Eilinen meni kahden nuoren neidin matkassa ale-hulinassa Jyväskylässä. Me siis todellakin lähdimme kaupoille klo 9.00 ja palasimme takaisin klo 20.00! Sitä kassien määrää! Mutta ihan hyvää käyttövaatetta ja muuta vastaavaa neidit kyllä löysivät. Minä kuljin lähinnä tavaroiden kantajana ja osittain myös maksajana mukana. Omat ostokseni keskitin tälle aamulle paikalliseen urheiluliikkeeseen, josta matkaan tarttui uusi ulkoilupuku ja icebugit, sellaiset varrelliset.

Päivällä nappasin auton käyttööni Arton ruokatunnin ajaksi ja hurautin Marsan ja damien kanssa paikkaan jossa arvelin olevan vain vähän jäätä. Arvio osoittautui oikeaksi ja saimme tehtyä hyvän muistitreenin ja sitten piiiitkällä kuivalla suoralla linjalle lähetystä. Neiti oli aivan täpinöissään. Se meinasi mennä solmuun jo kun huomasi minun kaivelevan dameja kassista mukaani metsään. Vähän ne palautukset olivat taas "sinne päin", melkein käteen, mutta joka kerta toi damit heti ja aivan suoraviivaisesti takaisin. Enemmänkin tuo olisi halunnut treenata, mutta tehtiin sitten vain lopuksi rivakka kävelylenkki (niitä icebugeja testaten) ja ennätettiin ajoissa kotiin palauttamaan auto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti