perjantai 1. heinäkuuta 2016

Olihan hieno reissu Saran kanssa! Kaikki meni ihan nappiin, ei mitään ongelmia tai muitakaan murheita. Päivittelen vielä tuota Lontoon blogia, lähinnä lisään kuvia ja tekstiä jo olemassa oleviin pohjiin sitä mukaa kuin ennätän.

Kiire nimittäin tuntuu jatkuvan! Ensin oli juhannus, joka oikeastaan hujahti ohi lähes huomiotta. Varsinainen aatto ei poikennut arjesta millään tavalla. Lauantaina ennätin hetkeksi rauhoittua, oltiin koko porukka mökillä, grillattiin ja saunottiin.
Nyt viikolla kävin keskiviikkona tuomaroimassa mejä-kokeessa Leppälahdessa. Se oli kahden tuomarin koe ja olimme Arton kanssa siis molemmat "töissä".  Siinä meni samalla 25 vuotis hääpäivä, voihan sen kait viettää näinkin. ;D

Tulevana viikonloppuna on A&A häät. Heille kävimme ostamassa Harrodsilta häälahjan! Ja Sara osti itsellensä Lontoosta mekon juhlaan (tai oikeastaan kaksi, eikä vieläkään tiedä kumman laittaisi). Itsekin katselin vähän mekkoja ja jakkuja sillä silmällä. Olisihan sielä ollut muutama tosi ihana, mutta en raaskinut! Kovasti esillä olivat myös hienot hatut ja muut pääkoristeet, kengät ja pikkulaukut. Briteissä kun on tapana käyttää noita hattuja, enemmän kuin täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti