keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ja taas myöhässä...

Kun tuota kellonaikaa venkslaillaan aina edestakaisin, niin eikö sitä voisi samalla lisätä vuorokauteen muutaman tunnin? Helpottaisi elämää huomattavasti. Ennättäisi tehdä paaljon enemmän kun tulisi lisätunteja. Ja sitten kun pihistäisi nukkumisesta (joka on täysin yliarvostettua) vielä vähän lisää niin johan kerkeäisi. Mutta kun tunteja nyt on rajoitettu määrä, niin minä olen tämän päivityksen kanssa taas kovin myöhässä. ;)

Meten kanssa pyörähdimme jo viikko sitten lauantaina Seinäjoen näyttelyssä. Ja ihan kirjaimellisesti pyörähdimme, en vielä koskaan ole noin nopeasti kehässä käväissyt.
Ensin koko porukka (3 kpl) yhden kerran kehän ympäri. Sitten ei mitään kehän kiertoa yksikseen, vaan pikainen kopelointi ja nopeasti lyhintä sivua edestakaiset liikkeet. Takaisin tullessa tuomari oli jo hävinnyt pöytänsä taakse istumaan ja sanelemaan arvostelua.
Kilpailuluokassa ei edes menty kehää ympäri, vaan porukka järjestykseen, kiitos ja näkemiin. Ei mennyt montaa minuuttia.
Kehä oli kyllä tällä systeemillä hyvin ajoissa, aikataulusta oltiin jopa hieman edellä. Mutta hieman jäi sellainen olo kun olisi ollut liukuhihnalla...

Valtti oli myös paikalla, ja sivuiltansa löytyy kuva meistäkin.

Tänään lähdin vielä illalla Meten kanssa käymään Jyväskylässä. Mette kävi virallisessa silmätarkastuksessa Viitaniemessä ja silmät todettiin täysin terveiksi ja todella kauniiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti