sunnuntai 18. tammikuuta 2015

HAPPY BIRTHDAY!

Ihana, ihana Marsa täyttää 4 vuotta!
Tänään se on aivan erityisen huomioinnin ja paijauksen kohteena. Elämäni koira! Kiitos Sari tästä ihanasta ystävästä jonka sinulta saimme!

Onnea myös Helmille, Riolle ja Pontille!

Kuvat©Arto


Marsa 1 vuotta.

Marsa 2 vuotta.

Marsa 3 vuotta.

3 kommenttia:

  1. Myöhäiset onnittelut Marsalle! Huiman nopiasti tuo aika kuluu!

    VastaaPoista
  2. Niinpä!!
    Tämä viimeisin vuosi on kadonnut käsistä. Viikko, ja pennut täyttävät vuoden!
    Teillä on uudet hienot sivut, joko on eka pentue suunnitteilla? Harmi kun rotu on "väärä"! ( http://yottalux.pingtimeout.net/index.php )
    Viirulle rapsutuksia ja paljon pusuja!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Vuodenvaihteeseen olisi mietinnässä ensimmäinen pentue, kun tuo sijoitusnarttukin juuri tutkittiin terveeksi. :)
    Kyllä pitkään harmitti meitäkin kun tollerin kasvattaminen jäi haaveeksi. :( Rotu joka pysyy aina sydämissämme!! Liikaa allergioita perheessä, vain Minna pystyisi pitämään tolleria. Viiru raukkakaan ei pysty tulemaan edes meille hoitoon kun miesystävä on niin pahasti allerginen. Eikä voida yhdessä käydä Minnalla kylässä. Ja minun täytyy aina varoa tuomasta Viirun karvoja kotiin, karvavaatteet menee aina suorilta pyykkiin. Äidin luoksekaan ei nykyään voi Viirua viedä kun hometyöpaikat pahensi äidin astman niin pahaksi. Näistä syistä on siis Minnankaan hankala pitää tolleria. :( Venäjäntoy on osoittautunut roduksi jota kestää niin mieheni kuin äitikin.
    Itse olen jo hyväksynyt vuosien saatossa etten voi enään ikinä ottaa tolleria, Minnalla voi olla vielä pahin tollerin kaipuu edessä kun lähivuosina jää ilman pientä pehmeää punaista. :( Viiru on ihan paras vanha höppänä ukkeli!
    Täytyy sitten tyytyä ihastelemaan muiden tollereita! Mehän voidaan joskus tulla vaikka teille tuoksuttelemaan tollerivauvoja, kun niitä taas joskus tulee. ;D

    VastaaPoista