perjantai 1. elokuuta 2014

Venni kävi kylässä!

Tiistaina saimme seuraa, kun Venni kävi lähistöllä sukulomassa ja poikkesi samalla meillekin. Teimme Arton kanssa edellisenä iltana Vennille ja Marsalle verijäljet valmiiksi odottelemaan. Sääennustuksia tuli seurattua tarkasti, sillä sateita ja salamointia oli odotettavissa.

Puolenpäivän aikoihin oli sitten Vennin vuoro mennä ensimmäistä jälkeänsä nuuhkimaan. Arto oli mukana ja kehui kuinka hienosti ja varmasti jälki mentiin. Muutama treeni ja ensi keväänä kokeeseen, kun ikää on tarpeeksi osallistumiseen!

Marsa meni oman jälkensä suht´ hyvin. Makauksia oli useita, niistä yksi ohitettiin ja muut merkattiin hienosti. Viimeisellä kulmalla meni noin kymmenen metriä pitkäksi, yhdellä osuudella piti tehdä pieni tarkistuslenkki. Supikoirat olivat tainneet yöllä juoksennella jäljellä...

Sitten miesväki jäi vielä tekemään Marsalle treenijälkeä seuraavaksi päiväksi ja sitä kautta perehtymään jäljen tekemiseen, me Ritvan kanssa suunnattiin mökille kahvin keittoon ja koirat pääsivät riehumaan. Ja riehumista se tosiaankin oli! Kuvia otettiin paljon, mutta tarkkoja otoksia niiden joukosta ei juurikaan löytynyt. Joku oli aina liikkeellä.

Pieni palaveri. Marsa edessä, Mette vasemmalla ja Venni oikealla.

Metellä on asiaa Vennille.





Ja aina välillä käytiin uimassa tai kahlaamassa.

Kun kahvit oli saatu juotua, alkoi tummia pilviä jo kerääntyä taivaalle. Ja melko pian vieraiden lähdettyä alkoi ukkosen kumina lähestyä. Täydellinen ajoitus, treenit saatiin suoritettua hyvän sään vallitessa ja iltapäivästä oli aikaa ihailla ukkosta ja lukaista vähän pokkaria ennen kuin sää selkeni, sauna lämpeni ja uskalsi mennä taas uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti