torstai 27. maaliskuuta 2014

Päivitystä...

Päivät pentujen kanssa kuluvat hurjaa vauhtia. Arto oli niiden hoitajana viime viikon ja minä olen ollut vetovastuussa tämän viikon. Ylihuomenna ensimmäiset lähtevät uusiin koteihinsa.
Maanantai-iltana oli aika tehdä päätökset siitä, mikä pentu menee mihinkin perheeseen ja mikä nimi tulee kenellekin. Tiistaina pentujen uniajat kuluivat paperitöitä tehden. Keskiviikkona pennut kävivät terveystarkastuksessa ja ne sirutettiin. Oli siinä laumassa vahtiminen, että oikea pentu sai oikean sirun ja että tuo valittu nimikin meni oikealle pennulle.
Eilen otettiin myös pennuista "poseeraus" kuvat, mutta se homma meinasi mennä hulinaksi. Osalla alkoi iltarieha ja osaa nukutti. Joskus kun vielä ehtisi katsoa ne kuvat ja laittaa tänne. Ensi yönä?
Tänään on taas palattu normaaliin päiväjärjestykseen. Pennut kävivät äsken ulkoilemassa aurinkoisessa kevätsäässä. Illalla on tulossa pari tuttua pentuja leikittämään. Kaikki pennut ovat rohkeita ottamaan kontaktia vieraisiin ihmisiin, yhtään arkajalkaa ei tähän sakkiin ole sattunut.
Nyt täytyy taas palata väkertämään erinäisiä papereita valmiiksi. Pennut nukkuvat ja talossa on hiljaista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti