sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tiivistelmä viikonlopusta

Takana rankka viikko. Töissä tahti tiivistyy, kun väki vähenee lomien alkaessa. Kahtena iltana olin kokouksessa ja muina iltoina olin liian puhki mitään mainittavaa tehdäkseni.

Viikonloppu kului "työleirillä". Mökkirannassa korkealla ollut vesi laskee hiljalleen paljastaen näkyviin hävityksenkauhistuksen. Veden mukana on rantaan ajautunut kaikenlaista moskaa ja jos ei sitä halua katsella koko kesää, niin on pakko kääriä hihat ja ryhtyä hommiin.
Lisäksi siivottiin mökkiä sisältä ja roudattiin polttopuita. Ensi viikonloppuna kun ei mejäkokeen järjestelyiden vuoksi ennätä tehdä mitään ja seuraavana viikonloppuna on juhannus ;)
Nyt on sellainen olo kuin olisi mennyt mankelista läpi. Ja huomenna raatamaan töihin...

Koirat ovat ulkoiluttaneet itseänsä mökillä ihan kiitettävästi. Tuolla ne nyt molemmat makaavat raatona, samalla viltillä sopuisasti kylki kyljessä.

Viikonloppuna olisi Himoksella ollut tollerileiri. Tänä vuonna mejä-koulutus oli normaalia suppeampana: teoriaa ja suunnistuskoulutusta. Kun ei tarvinnut olla tekemässä jälkiä ja opettamassa sitä käytännön puolta, niin päätimme jättää tällä kertaa menemättä. Eikä sitten tullut edes lähdettyä moikkaamaan tuttuja, kun oli tuota muutakin puuhaa enemmän kuin tarpeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti