perjantai 27. tammikuuta 2012

Eteen, taakse, vasemmalle...

Lähdin töistä hieman aiemmin, hoitaakseni yhden shoppailun Sirjan kanssa. Olin sitten kotona niin, että ennätin napata Marsan kanssani lenkille ja treenaamaan tunniksi ennen kuin tulisi täysin pimeää.

Ensin vietiin kaksi siipidamia linjalle yhdessä, tein niille pienet poterot lumeen niin etteivät näkyneet  kauas ja haetutin ensimmäisen Marsalla. Nätisti tuli. Vietiin se dami taas yhdessä takaisin ja jätin Marsan sitten paluumatkalla selin damiin ja kokeilin taakse lähettämistä. Se otti ensin epäröiden 6-7 askelta kohti minua ja hoksasi sitten, että dami onkin toisessa suunnassa ja juoksi noutamaan sen. Taas vietiin dami yhdessä takaisin ja sama toistui toisessakin taakselähetyksessä, pieni eteneminen suuntaani ennen kuin muisti missä dami oli.
Dami takaisin paikalleen lumipoteroon ja eteen lähetys. Se meni mallikkaasti. Sitten lähetin vielä hakemaan sen ensimmäisenä viedyn, kaikkein kauimmaisen. Hyvin meni vanhan paikan yli damia hakemaan.

Jatkettiin matkaa ja tehtiin muutama suuntaan lähetys vasemmalle. Nyt Marsa jo uskalsi lähteä hakemaan damia, ei epäröinyt liikkeellelähtiessään niin kuin viimeksi.

Alkoi jo olla melko hämärää, kun kävelimme takaisinpäin. Halusin kuitenkin vielä kokeilla sitä taakselähetystä. Veimme siis damin taas lumipoteroonsa, hipsimme samoille paikoille kuin ensimmäisillä yrityksillä. Tällä kertaa se muisti heti, että dami onkin eri suunnassa kuin minä! Näppärä käännös ja neiti singahti noutamaan damia! Kunnon kehut, siihen oli hyvä päättää treenaaminen.  Kun palasimme autolle, oli jo aivan pimeää.

Repe on ihan äärettömän suloisen hellyttävä "pönttöpää". Se on koko ajan tunkemassa syliin ja rapsuteltavaksi. Mulla on varmasti jo säärissä mustelmat, kun se mätkii sillä kaulurillaan aina lähelle tullessaan.
Arto oli tämän päivän Repen ja Marsan kanssa kotosalla, ihan varulta, ettei tarvinnut jättää heti yksin. Parasta tässä kaikessa on Repen mielestä se, että ruokaa on tullut pitkin päivää. Ehkä se pettyy, kun huomaa illalla, että iltaruoka ei ole normaalin kokoinen annos, vaan ihan pikkuriikkinen kuten ne muutkin päivän mittaan saadut tarjoilut;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti