keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Alkuviikko

Pentukurssi jatkui taas maanantaina.  Kerrattiin vanhoja juttuja ja harjoiteltiin hieman näyttelyssä esiintymistä ja hampaiden katsomista.  Lisäksi kokeiltiin pieniä helppoja temppuja, joita voi kotona harjoitella koiran iloksi.  Porukka ei ollut harventunut yhtään, joten välillä tuli väkisin hetkiä jolloin vain seisoskeltiin odottelemassa omaa vuoroa.  Se on ihan hyvää harjoitusta sekin!
Treenien aikana tuli hieman yllättäen myös laukauksensietotesti, nimittäin hävittäjäkone lensi ylitsemme ja päästi melkoisen pamauksen.  Onneksi Marsa ei ollut moksiskaan, vaikka vilkaisikin minua nopeasti katsoakseen pitäisikö tähän reagoida jotenkin.

Tiistai kului taas tyttöjä kuskatessa ja musiikkiopiston matineassa.  Sirja soitti huilutriossa ja säestäjänsä kanssa, hyvin meni.  Matineassa oli tällä kertaa melko vähän esiintyjiä, joten pääsimme Sirjan kanssa vielä ihan ihmisten aikoihin kotiin.

Keskiviikko katosi käsistä.  Aika kului lähinnä siihen, että piti tehdä kaikki alkuviikosta tekemättä jääneet kotityöt.  Pitäisi varmaankin palkata kodinhoitaja, että ennättäisi harrastaa enemmän!  Olisi se hienoa: tulisi metsälenkiltä valmiiseen ruokapöytään, pyykit olisi pestynä ja koti kiiltelisi.  Täytyy muistaa lotota tänä viikonloppuna...
Illalla pääsin ensi kertaa tervehtimään naapurissa vieraillutta uutta Keuruulaista tolleria Hetaa.  Mejä -treenikaverimme Aija on siis hankkinut novascotiannoutaja nartun Maplefox Crazy Catcher eli tuttavallisemmin Heta.  Marsa on Hetan tätipuoli ja naapurin (Syrjien) Mortti on Hetan isä.  Ollaan siis kaikki sukua keskenämme!!!
Kyllä nuo pennut ovat suloisia!  Pyöreitä ja pehmoisia!  Ja tuoksuvat pennulle!  Marsa ei enää tuoksu pennulle, mutta on se muuten aivan ihana, en vaihtaisi ;)
Kuvia minulla ei vielä Hetasta ole, mutta kyllä niitäkin vielä saadaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti