torstai 24. marraskuuta 2011

Sataa, sataa ja paistaa!

Lähdin töistä paljon tavallista aiemmin, pidin pois sisässä olevia tunteja. Hmm, niitä taitaa olla yli viikon verran... Koko aamun oli tullut vettä aivan kaatamalla, mutta sääennuste piti kuin pitikin paikkansa ja hieman ennen kahta alkoi aurinko pilkottaa pilvien lomasta.
Kävin kotona pakkaamassa Marsan ja raakkuvainaan, sekä pari damia matkaani. Pienen kävelylenkin jälkeen tein pari variksen noutoharjoitusta metsässä, ne sujuivat ihan hyvin, tipu oli mieleinen. Sitten taasen pari eteen lähetystä metsäautotiellä. Seuraavaksi oli listalla vielä lähihakutreeni makkaranpaloilla.

Täältä tullaan!

Tässä vaiheessa kello oli jo sen verran, että oli kiire treffeille. Meidät oli kutsuttu kävelylle Hetan kanssa.
Ajelimme siis Kivelänmäkeen ja lähdimme kiertämään koirapolkua. Marsa-tädin leikkiä Hetan kanssa oli mukava katsella! Marsalle teki ihan hyvää huomata, että ei ole vain sen etuoikeus roikkua jonkun (lue Repen) kaulanahassa, vaan myös se voi joutua moisen käytöksen kohteeksi.

Täällä on jotain mielenkiintoista.

Reilun tunnin verran kävelimme metsässä ja pelloilla polkuja pitkin, loppumatkasta alkoi jo tulla pimeä. Sitten vauhdilla kotiin ja viemään Saraa tallille!

Vähän aikaa paikoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti