sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pakkasaamu

Lähdin aamusta Marsan kanssa liikenteeseen. Arto ja Repe lähtivät samalla kyydillä mökille ihastelemaan pakkasaamua.

Ajatuksenani oli etsiskellä paikka jossa voisi ottaa eteen -lähetyksiä suoralla ja kapealla polulla. Tuo kapeus oli kriteerinä lähinnä siksi, että Marsalle ei tulisi tilaisuutta lähteä yhtään kurvailemaan damin kanssa.

Pienen etsiskelyn jälkeen paikka löytyikin, pajukon ja heinikon reunustama polunpätkä. Sitten vain hommiin! Eilisiä vinkkejä noudattaakseni kasasin vielä taakseni polulle muutaman risun poikittain, ne estäisivät neidin mahdolliset yritykset pujahtaa ohikseni.

Teimme harjoitusta kahdella damilla ja taisimme olla molemmat yhtä innoissamme, paikka oli hyvä. Marsa ei edes huomannut pientä jekutustani, se toi dameja minulle ihan tohkeissaan; )
Kamerahan oli taas kerran unohtunut kotiin, joten ei auttanut kuin kaivaa kännykkä esiin että sai edes jotain tallennettua. Kuvat siis kännykällä otettuja.

Dami odottaa noutajaansa.
 

Kävelimme pienen matkaa ja etsin paikan johon oli hyvä tehdä hakuruutu. Kävin viemässä ruutuun kahdeksan damia ja lähetin neidin hommiin. Kun kuusi oli tuotu, en enää lähettänyt sitä hakemaan lisää. Hain itse loput ja siirryimme takaisin metsäautotielle. Tiellä vielä vähän treenattiin seuraamista ja sitten mökille  hakemaan Artoa ja Repeä. Ja mökillähän neidin oli ihan pakko käydä kertaalleen uimassa ja kahlailemassa.


Kun otin kännykän kuvatakseni polkua, Marsa kiepsahti pyytämättä kuvattavaksi.
Linssilude ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti