keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Vielä rauhaisaa...

Olen suurella mielenkiinnolla seurannut neidin kasvua ja kehitystä. Nyt varsinkin odottelen miten nämä juoksut vaikuttavat käyttäytymiseen, vai vaikuttavatko lainkaan. Toivottavasti ei muutu huonompaan suuntaan, olen tähänasti ollut niin tyytyväinen ; ) Ehkäpä kuitenkin on niin, ettei urosten ja narttujen välillä ole suurta eroa, erot ovat lähinnä eri yksilöiden ominaispiirteitä. Onhan se kumminkin hieman erilaista kun ruokankuntaan kuuluu kaikkien näiden koirallisten vuosien jälkeen narttu, ainakin näitä ekoja juoksuja on pitänyt ihmetellä ;)

Repe ei edelleenkään sen kummemmin noteeraa meidän neitiä.  Se käy hyvin harvakseltaan toteamassa, että hetki ei ole vielä otollinen ja häipyy omiin touhuihinsa. Repelle on "kalustettu" kodinhoitohuoneeseen oma valtakunta, se asustelee sielä kun olemme töissä. Tästä Repe ei ole lainkaan pahoillaan, sillä samaan paikkaan se yleensäkin livahtaa nukkumaan kaikessa rauhassa. Nyt kun kodinhoitohuoneeseen on roudattu sille oma punkka ja vesikuppi, paikka on entistä mieluisampi. Tänäkin aamuna se paineli jo hyvissä ajoin kauneusunille omaan poikamiesboxiinsa ; )

Riistapakkaseen pitäisi hankkia pupu. Varisten, lokkien, hirvenkinttujen, veren ja muun (?) väliin mahtuisi yksi. Nykyisin onneksi on riistapakkanen erikseen, ei tarvitse kaivella sekavihanneksia varisten seasta. Joskus muinoin oli hyvä keskustelu töissä pakastimien sisällöistä. Kun kertoilin mitä meillä löytyy pakkasesta, olivat ilmeet ihan mukavia. Tuon riistan marjojen ja muun lisäksi sielä majaili silloin myös vyö ja kengät. Ai miksi? No kun ne oli tullut hankittua jostain reissusta, olivat nahkaa ja haisivat, ja joku oli kertonut että tämä haju lähtee kun heittää tavarat vähäksi aikaa pakkaseen. Jos silloin olisi sattunut jotain, ja olisi pitänyt tehdä lista vakuutusyhtiölle kaikesta pilaantuneesta, niin mitähän siitä listasta olisi pitänyt karsia pois? Vai onko joku saanut korvauksia sulaneista variksista? Eräs tuttava oli kerran moista listaa kirjoitellut, eikä ollut laittanut siihen papukaijaa joka oli sulanut siinä missä marjat ja muutkin. Mutta se onkin sitten ihan toinen juttu ja pitkä sellainen!

Tämä on nyt tätä, kerrankin on aikaa mutta sitten ei ole tehty mitään maininnan arvoista. Tai treenattiinhan me palautuksia makkarissa, mutta eihän kukaan kerro kenellekään että harjoittelee koiran kanssa makkarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti