perjantai 11. marraskuuta 2011

"Kun kohdattiin oli pimeää,

kun erottiin oli pimeämpää." Tämä vuodenaika on just tätä. Tulis nyt jo lunta ja pakkasta. Ei tätä ikuista pimeyttä kestä!
Pimeässä iltalenkillä harrastaminen on ihan toivotonta, ei siitä mitään tule.  Kun tulisi pakkanen, järvi jäätyisi ja vielä vähän lunta, niin voisi iltaisinkin tehdä jotain.
Ohjelmamme on siis koostunut muutaman tokoliikkeen treenamisesta iltalenkillä. Marsa ei oikein tykkää tästä, tuntuu odottavan että mörkö hyökkää pimeyden keskeltä.

Tiistaina, kun Sirja oli säveltapailussa, kävin Marsan kanssa kävelyllä Keuruun keskustassa. Ainuttakaan koiraa ei tullut vastaan. No, tulipahan näyteikkunat katsottua pitkästä aikaa.

Tänään olin liikenteessä sen varran varhaisessa vaiheessa, että ennätimme metsään variksen kanssa. Ennen täydellistä pimeyttä kerkesimme tehdä oikeastaan vain yhden noutotreenin, mutta se sujui niin hyvin, että päätin jättä homman hautumaan neidin pääkoppaan. Jos sitä vaikka lauantaina ennättäisi tehdäkin jotain tuon sulatetun raakkuvainaan kanssa.

Sain tänään Artolta toivomani uuden mukin töihin, siinä on sama kuva kuin tämän blokin bannerissa.  Minä tunari kun onnistuin hajoittamaan mukin, jonka ostin kun kävimme koko perheen kanssa Norjassa morjestamassa Repen kasvattajaa Ciciä.

Meillä muuten Väpä, Repe ja Marsa ovat kaikki peräisin kasvattajiensa ensimmäisestä pentueesta. Ensipainokset ovat aina parhaita! Ainakin kirjoista ne ovat ajanmyötä arvokkaimpia ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti