lauantai 26. marraskuuta 2011

Elämää ja logistiikkaa

Eilen oli lukiolaisten pikkujoulut. Saran kaveri Pauliina tuli meille yöksi pippaloiden jälkeen. Minulla olisi ollut taas aikainen herätys ja ajomatka Jkylään, mutta se jäi nyt väliin logistisen ongelman vuoksi. Saran piti päästä Sepolla (Sefir) tunnille klo 13 ja minä en mitenkään ennättäisi nuorten nuuskujen treenistä siihen mennessä takaisin. Jätin siis tämänkertaisen markkeeraustreenin väliin. 
Aamulla käväisin ensin pikaisesti kaupassa. Sitten laitoin tytöille aamiaisen valmiiksi (sain itsekin pari karjalanpiirakkaa), pakkasin Marsan ja damikassin matkaan ja lähdin metsään.
Menimme ensin treenaamaan eteen -lähetyksiä ja suoria palautuksia, siis sille samalle polulle jossa olimme viime viikonloppuna.  Kävimme myös tekemässä ison hakuruudun.
Keli oli aivan upea. Minulla oli kyllä kamera mukana, mutta on aivan toivotonta ottaa kuvia samalla kun treenaa, joten kamera pysytteli omassa laukussansa. "Siirtymätaipaleella" nappasin muutaman kuvan, mutta eipä niistä jää jälkipolville mainittavaa.
Paluumatkalla autolle löytyi vielä mukava määrä suppilovahveroita, pääsevät pannulle ja paistin kaveriksi illalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti