sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hyvää isänpäivää!

Lauantai-iltana piti päättää lähdenkö sunnuntaina junnunoutajien harjoituksiin vai jäänkö kotiin. Jykylässä ohjelmassa olisi ollut markkeerauksia ja kotona isänpäivän bileet. Päätin jäädä kotiin.

Iltapäivällä oli sopivasti aikaa lähteä Marsan kanssa metsään treenaamaan. Matkaan lähti jälleen kerran varis ja muutama dami.

Ensin neiti kantoi varista ihan ansiokkaasti. Sitten tehtiin taas lihapullapalojen kanssa lähihakutreeniä. (Taas, öö siis toista kertaa ikuna!) Kun olin valinnut mielestäni hyvän kohdan, johon menin pullasia palastelemaan, totesin että suppilovahveroita kasvoi siinä aika reilusti. No, niitä on nyt onneksi jokapuolella joten sinne vaan pullat sekaan ja neiti nuuskuttelemaan. Eivätkä sienet tuntuneet haittaavan ; )

Lopuksi palasimme metsäautotielle treenaamaan eteen-lähetyksiä. Niitä pitäisi treenata ja paljon, että menevät selkäytimeen. Tälläkinkertaa ensimmäistä damia hakiessaan Marsa pysähtyi hetkeksi tuijottelemaan kauempana olevaa damia. Mutta tiukan pillityksen kuultuaan se lähti tuomaan damia. Seuraavilla kerroilla vein haetavaksi vain yhden damin kerrallaan. En halunnut päästää tilannetta siihen, että olisin joutunut komentamaan neitiä damien vaihtamisesta. Varsinkin kun olin liian kaukana pystyäkseni muutoin puuttumaan asiaan.

Treenihetkemme lopuksi laitoin kassin puunoksaan ja kävimme pienellä kävelylenkillä ennen autolle palaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti