perjantai 18. marraskuuta 2011

Pihalla...

Joulutontut ovat lähteneet liikkeelle. Marsa ainakin näkee niitä mitä ihmeellisimmissä paikoissa, jo pieni rasahdus saa vipinää kinttuihin. Tai sitten Marsalla on alkanut mörköikä. Silti olen laittanut viimeisen viikon puhinat ja tuhinat tonttujen piikkiin.
Neidillä on kyllä ihan miehekäs haukku kun se hieman säikähtää, ei uskoisi millainen pieni sirppana päästelee noinkin kumealla äänellä. Ihan pienistä se ei yleensä ole hätkähtänyt, mutta nyt tuo nuoren koiran mörkökausi on tehnyt tehtävänsä.



Sirja ja Sara
Tyttäret järjestivät minulle tänään ihan yllättäen ja pyytämättä mahdollisuuden treenata Marsan kanssa.

Sirja lähti klo 13 srk:n reissulle Turkuun Maata näkyvissä festareille. Tulin töistä kotiin A) hoputtamaan Sirjaa B) varmistamaan että kaikki tavarat lähtee mukaan C) kuskaamaan neidin bussiin ennen kuin se lähtee ... ja sain kun sainkin neidin ajoissa bussiin ja matkaan ; )

Saralla oli tänään lukion tokaluokkalaisten puolivälipäivä. Ai mikä se on? No menevät kouluun yöpuvuissa, tyynyjen ja lelujen kanssa, tilaavat koululle pizzaa jota syövät ruokalassa kun muut syövät kouluruokaa, pelailevat pleikkarilla ja kuuntelevat musaa koulun käytävillä, mutta osallistuvat ihan normaalisti tunneille.  Saralla oli sen verran paljon rekvisiittaa mukana, että lupasin hänelle toimivani kuskina kolmen aikaan kun koulu loppuu.



Aamulla sitten totesin, että olisi aivan hullua mennä tuossa neitien kuskausten välissä reiluksi tunniksi töihin, joten ilmoitin pitäväni pois kertyneitä tunteja ja saatuani Siken bussiin ryntäsin kotiin vaihtamaan kamppeita ja kiiruhdin Marsan kanssa metsään.

Neiti kirmaili aivan onnessaan kun pääsi valloilleen! Annoin sen juoksennella, kun ei ollut kova kiire. Tein sille eteen -ohjauksia, mutta tälläkertaa ilman polkua, avoimella metsäaukealla. Marsa näki minne vein dummyt ja lähti innokkaana liikeelle. Homma meni ihan hyvin, olin piilottanut pienelle alueelle kuusi dummya joten löydettävääkin oli. Neljän dummyn jälkeen neiti meni "kasan" ohi, eikä enää löytänyt siihen takaisin. Kun kutsuin luokse, tuli taas esiin se sama piirre jonka olen aiemminkin havainnut, se ei halua tulla luokse ilman dummya. Jouduin hieman maanittelemaan ja kehumaan, ennen kuin se tuli. Hassu typykkä!

Leikittiin ja hassuteltiin hieman metsässä. Paluumatkalla autolle, tein sitten vielä polulla kahden peräkkäiseen linjaan asetetun damin kanssa pari eteenlähetystä. Ne menivät hyvin ; )

Sara lähti puolivälipäivän jatkoille, Arto saa luvan toimia "noutajana". Minä menen nukkumaan, jotta jaksan huomenna hurauttaa Marsan kanssa Jkylään treenaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti