lauantai 8. lokakuuta 2011

Pieni ankanpoikanen...

Heti aamusta Ankeriasjärvelle.  Tänään oli vuorossa vesimarkkeeraus ja paikalla oli seitsemän koirakkoa.
Ensiksi tehtiin muistipaikka, vietiin yhdessä koiran kanssa dami ja tultiin pois.  Kun koira oli noutanut damin, käytiin taas viemässä dami samaan paikkaan koiran odottaessa paikoillaan.  Ja noudon jälkeen sama vielä kolmannen kerran.  Neljännen damin viennin jälkeen siirryttiin koiran kanssa rantaan.

Yllättäen tuo veteen meneminen oli muutamalle hankala paikka.  Vesi oli kylmää ja ranta äkkisyvä.  Pari koiraa suostui hakemaan damin vain reilun metrin päästä rannasta.  Marsa, huomattuaan ensimmäisen noudon jälkeen, että ranta oli äkkisyvä, ponnisti noutoon rantapenkalta ja hyppäsi reilun toista metriä pitkän loikan lähtiessään toiseen ja kolmanteen noutoon ;)  Sitten siirryttiin takaisin muistidamille, joka käytiin noutamassa.

Iltapäivällä olisi ollut paikallisen kennelkerhon näyttelytreenit, mutta ne jäivät nyt väliin logistisen ongelman vuoksi.  Arton piti viedä hevostenkuljetuskärry Ponilaakson, kun tytöt ovat huomenna menossa estekisaan Polleparkkiin (n. 1 km päähän tämänpäiväisestä treenipaikastamme).  Lähtö sinne on huomenna aikaisin, joten kärry täytyi pakata jo tänään valmiiksi.  Minulle ei sitten jäänyt autoa käyttöön, kävellen olisi ollut hieman liian pitkä matka.  No, näitä treenejä on onneksi vielä seuraavina viikonloppuina.

Illemmalla kävimme vielä mökillä tarkistamassa ettei eilen riehunut myrsky ollut tehnyt tuhojaan.  Koirat pääsivät samalla juoksentelemaan ja siivoilimme pihaa talvikuntoon.  Marsa kävi taas muutamaan otteeseen uimassa ja touhusi, ei voi kuin ihmetellä sitä energian määrää.  Vähän kun saisi pihistettyä itselleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti