keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Arkea

Helsingin kirjamessut lähenee ja työtahti kovenee. Tällä viikolla on mennyt joka päivä töissä aikaisesta myöhään. Tytöt on syyslomalla, niin olen mennyt normaalia aiemmin töihin ja poiskin on tullut lähdettyä normaalia myöhemmin. Kaiken tämän tohinan keskellä sitten kävi niin, että unohdin maanantain pentukoulutuksen. Tai siis ryntäsin töistä ruokakaupan kautta kotiin ja ryhdyin laittamaan ruokaa. Vähän aikaa touhuttuani älysin että on maanantai ja pentukoulutus on ollut menossa jo reilun vartin. Jos olisin lähtenyt vaihtamaan vaatteita ja ajelemaan koulutuskentälle, niin olisin toki ennättänyt vielä loppuajaksi mukaan, mutta...  Niin minä vain sitten päätin jatkaa ruoan valmistamista.

Kun sain sapuskan uuniin, lähdin Marsan kanssa vähäksi aikaa metsään.  Dami mukaan ja tekemään pari harjoitusta.  Suoralla polunpätkällä tehtiin pari eteen -ohjausta.  Marsalla oli vauhti päällä. Taas kun noudettava oli "helppo" sen piti palauttaessaan tehdä pientä ärsyttävää kunniakierrosta. Minä muistin olla heilauttamatta kättäni sitä lähettäessäni!

Sitten se toinen treeni.  Se ei ollutkaan suoraan mistään oppikirjasta vaan ihan oman uteliaisuuteni tuotosta.  Oli jo todella hämärää ja halusin testata kuinka hyvin Marsa käyttää kuonoaan kun ei todellakaan pysty turvautumaan näköönsä.  Jätin Marsan odottamaan ja kävelin reilut kaksikymmentä metriä eteenpäin.  Heitin damin matalalla kaarella mahdollisimman pitkälle ja yritin samalla painaa tarkasti putoamispaikan mieleeni, jos joutuisin itse damia etsiskelemään.  Marsa ei tosiaankaan nähnyt minne dami lensi. Palasin Marsan luokse ja lähtin sen etsimään.  Neiti painui hommiin ja pienen etsiskelyn jälkeen dami tuli vauhdilla ja nyt ei sitten enää kierrelty eikä kaarreltu vaan saalis tuotiin ylpeänä mammalle. Tein vielä kaksi vastaavaa heittoa, hieman eri kohtiin suunnattuna.  Käytin vain yhtä damia, sillä  en halunnut antaa sille tilaisuutta päästä vaihtamaan damia.  Toinen hauista tuotti hieman enemmän töitä, mutta löytyi kuitenkin.  Suuren osan aikaa Marsa työskenteli poissa näkyvistäni ja kuulin vain missä se liikkui.  Tämä tuntui olevan sille mieluisaa puuhaa!

Tiistai kuittaantui perus kävelylenkillä ja lyhyellä palautuksien harjoittelulla.

Tänään tuli taas vettä kaatamalla, joten ohjelma oli sama kuin tiistaina. Sähköpostiin kolahti myös viikonlopun nuorten noutajien treenin harjoitussuunnitelma, toivottavasti ei ilmaannu mitään odottamatonta ja pääsen paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti