sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Liikenteessä

Ajelin Laukaan pohjoispuolelle katselemaan taippareita.  Edellisestä kerrasta on aikaa, sillä en ole käynyt sen jälkeen kun Väpän kanssa olimme kokeessa, vuonna 2001. Eipä nuo olleet pahemmin muuttuneet.  Katselin kuuden koiran suorituksen, niistä puolet pääsi jäljelle.  Jäljestystä en enää ennättänyt katsella, kun piti lähteä hakemaan Saraa.  Marsa oli turistina mukana, kuunteli laukauksia autossa istuessaan ja kun käytin sitä kävelyllä.  Ranta ja ruutu olivat reilun sadanmetrin päässä autojen parkkipaikalta.

Suunnitelmissa oli siis hakea Sara ja Jyväskylässä kaverin luona perjantaista asti kyläillyt Sirja ja ajella kotiin.  Yllätys oli melkoinen, kun Polleparkin luona olikin neljä tyttöä odottamassa kyytiä.  Pikaisen laskutoimituksen jälkeen totesin, ettei Sirja mahtuisi mukaan.  Netin selaamisen jälkeen on selvisi, että Keuruulle olisi lähdössä juna johon Sirja vielä ennättäisi.  Neiti ei kyllä ollut kovin iloinen tämän uutisen kuultuansa  ;)

Matkalla Jyväskylästä Keuruulle pari hirveä pyrki tekemään lähempää tuttavuutta automme kanssa.  Onneksi kääntyivät takaisin metsään.  

Täytynee tästä lähteä hakemaan Sirja rautatieasemalta...

***   ***   ***   ***   ***   ***   ***   ***   ***

Kerkesin vielä ennen pimeää käydä Marsan kanssa metsälenkillä.  Otin mukaan kaksi damia ja tein vastaavanlaisen markkeerausharjoituksen kun eilen.  Nyt niin, ettei 1.muistidami ollut näkösällä.  Kakkoset kävin heittelemässä metsäpolun toisella puolella.  Kyllä neidin muisti toimii, se teki kunnon tappohypyn kohti damia sen edessä olleen puskan yli, ennen kuin dami edes oli näkyvissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti