sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pitkä viikonloppu

Torstaina pidin taas pois sisään tehtyjä työtunteja ja lähdin tekemään pienen treenin Marsan kanssa.  Ensin vähän malttamista, heittelin damia ja lupa hakemiseen tuli välillä pitkän odotuksen jälkeen, välillä hain damin itse. Lisäksi tehtiin taas pari eteen lähetystä. Ihanaa kun maassa oli vähän lunta, niin oli paljon valoisampaa!



Perjantai ja lauantai kuluivat koirien kanssa mukavan, vapaana tapahtuneen metsälenkkeilyn parissa. Samalla katsastimme sopivaa paikkaa hakuruudun rakentamiseen. Marsa ja Repe jaksoivat riehua, varsinkin neitiä piti jo vähän välillä moittia, kun yritti koko ajan vain roikkua Repen kaulassa. Ja taklata ja vaania... Repe mokoma on sellainen sukka, ettei viitsi (?) pitää puoliaan kekaraa vastaan. Nyt on tosin muutamalla kävelyllä pitkään jatkuneen riekkumisen jälkeen pariin otteeseen pyöräyttänyt neidin selälleen. Tämä on kummasti rauhoittanut loppulenkkiä; )






Sunnuntaina sitten lähdimme tamppaamaan hakualuetta. Se kävi kyllä ihan urheilusta! Vaikka lumi oli ihanan höttöistä, eikä sitä ollut paljoa, niin hiki virtasi.
Kävimme viemässä kahdeksan damia alueelle. Marsa pääsi ensin töihin. Se kävi hakemassa viisi damia. Neiti teki ihan hyvin töitä, kun pääsi ensin jyvälle siitä, että damit oli viety alueelle sen näkemättä. Tähän asti kun olen vienyt damit niin, että Marsa on nähnyt. Ihana, innokas typykkä, joka ei sorru kouhkaamaan ylikierroksilla.
Kun ne etukäteen Marsalle ajatellut viisi damia oli haettu, vein neidin autoon ja oli Repen vuoro päästä areenalle. Vanhaherra oli vallan tohkeissaan, kun huomasi pääsevänsä tekemään jotain. Se sitten kävi hakemassa loput damit, ja "merkkaamassa" pari paikkaa jotka Marsa oli jo tyhjännyt.






Tähän päälle sitten vielä pienoinen kävelylenkki metsäautotiellä, kauniissa talvisessa maisemassa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti