maanantai 2. tammikuuta 2012

Kuin viimeistä päivää...

Vapaapäivät katosivat vauhdilla. Koirien kanssa tuli käytyä pidemmillä lenkeillä, kun kelit hieman kylmenivät. Jotenkin vaan on mukavampi liikkua kun ei tarvitse kahlata kurassa ja loskassa. Ihanaa, kun se sisälle kannetun kuran ja hiekan määrä hieman vähenee!

Marsan kanssa ennätettiin käydä pari kertaa treenamassa, toissapäivänä ja tänään. Tein motivoituja eteen-lähetyksiä lisäten matkaa siirtämällä lähetyspaikkaa kerta kerralta taaemmas. Toimi ihan hyvin. Tänään tein myös kahdella damilla kolme hakuruutua peräkkäin samalle alueelle. Mukaan ei tullut kuin kaksi damia, kun ne mahtuivat sopivasti taskuihin. Kyllä se hakuruutu toimi näinkin, Marsalla ainakin oli kivaa. Hakeminen on ihan selkeästi sille kaikkein mieluisinta puuhaa! Se ei lähde haahuilemaan omille teilleen eikä unohda mitä on tekemässä. Se lähtee myös hyvin hakemaan sitä kaikkein kauimpana olevaa damia.
Pientä turnausväsymystä?
©Sirja



Kesäloman viimeinen päivä tässä on menossa, huomenna aamusta töihin. Seuraavaan lomaan on 58 työpäivää. Kyllä, sekin tuli tänään laskettua; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti