sunnuntai 22. tammikuuta 2012

On the road again...

Kyllä olisi tänään aamulla nukuttanut. Kun kello soitti, teki vain mieli kääntää kylkeä ja vetää peitto tiukemmin ympärilleni. Mutta ei auttanut, tänään ei ollut paljoa pakkasta, joten auton nokka kohti Jyväskylää.
Harvemmin sitä pääsee samalla ajomatkalla puhaltamaan kahdesti alkometriin, mutta tänään sekin onnistui. Ensimmäinen puhallutus oli heti Keuruulta Jyväskylän suuntaan lähdettäessä ja toinen Palokkaan ajettaessa. Ihan hyvä kun puhalluttavat, ei siihen operaatioon juuri yli minuuttia nytkän kulunut. Ja matka jatkui.

Tänään treenimme oli taas Vehniällä. Paikalle saapui kolme "oppilas" koirakkoa ja kaksi "opettaja" koirakkoa, oli siis hyvä sauma tehdä kaikille vähän enemmän aikaa vievä harjoitus.

Marsa meni ensimmäisenä ohjaukseen. Auratulta aukealta oli tampattu lumeen linja jolla kaksi damia. Koiraa ei kuitenkaan lähetetty suoraan tähän helppoon "putkeen" vaan lähettäminen tapahtui n.kolme metriä siltä auratulta puolelta, eli koiralla oli mahdollisuus singahtaa ihan muuallekin. Marsa kuitenkin jaksoi keskittyä tähän juttuun ihan täysillä ja kävi esimerkillisesti noutamassa molemmat damit.

Marsa meni autoon odottelemaan ja seuraava koira tuli tähän ohjaukseen. Seurava pari teki myös loput harjoitukset tämän jälkeen.

Kun pari koirakkoa oli mennyt "radan" läpi, hain taas Marsan paikalle. Hakuruutu oli tehty metsään ja sielä oli kuusi damia. Nyt sitten otettiin aika, ja katsottiin kuinka monta damia Marsa ehti hakea kolmessa minuutissa. Marsa toi kolme damia (ja kävi kertaalleen kakalla) ja oli hakemassa neljättä kun aika meni umpeen. Ei hassummin, kun ruutu kuitenkin oli täytetty sen näkemättä, eikä alueelle heitetty edes sitä ensimmäistä haettavaksi.

Sitten heti perään vielä kaksoismarkkeeraus. Damit heitettiin n. 60-70 asteen kulmaan toisiinsa nähden. Tämä markkeeraus tehtiin kahteen kertaan. Molemmat meni ihan hyvin, mitä nyt Marsa kävi taas kertaalleen epäluuloisesti mulkaisemassa damin heittäjää. Muisti kuitenkin molemmilla kerroilla ihan itse mihin toinen dami oli heitetty ja palautti nätisti damit, melkein joka kerta suoraan käteen...

Nyt pienille päikkäreille ja sitten äänestämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti