sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kiireinen viikko

Koiraharrastukset eivät "hirrvveesti" kuuluneet tähän viikkoon, kiire on ollut ihan muista syistä. Tällä viikolla on ollut Wanhojenpäivä,  siihen liittyvät valmistelut ja aikataulut ovat sävyttäneet varmaankin viikon jokaista päivää.
Perjantain, varsinaisen juhlapäivän, otin suosiolla vapaaksi töistä. Herätyskello soitti jo klo 4.00 ja siitä se päivä sitten käynnistyi, täysi tohina päällä ennen klo 7.00 alkanutta kampaajaa.
Kun sain kaikki pois jaloistani töihin ja kouluun, leivoin iltajuhlaan tarjottavaksi mokkapaloja (kaikkeen minutkin saadaan puhuttua ympäri). Päivystin pitkin päivää myös hovikuljettajana, onneksi meiltä ajaa alle 10 minuuttia koululle. Tarvittaessa kuskasin autolastillisen tyttöjä sankarihaudoille, pappilaan syömään ja taas koululle.
Illalla oli sitten vielä varsinainen vanhemmille ja muille tutuille ja sukulaisille järjestetty iltajuhla. Se oli upea! Tanssikuvioita oli hiottu ja harjoiteltu, sen kyllä huomasi. Lopun huipennuksena oli vielä heidän "oma" tanssinsa joka olivat itse suunnitelleet hieman nopeampien ja nykyaikaisempien biisien tahtiin.
Marsa oli aamulla hieman ihmeissään kun kello herätti niin aikaisin. Urheasti se kuitenkin nousi ja meni takaovelle odottelemaan pientä lehdenhakulenkkiä. Lehteä ei siihen aikaan vielä ollut tullut, mutta hellyin lähtemään sen kanssa pienelle pyrähdykselle lumisateen ja tuulenpuuskien sekaan.
Päivästä jäi tosi hyvät fiilikset, kaikki meni kuten oli suunniteltu ja ainuttakaan paniikkihetkeä ei päivään mahtunut. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kaikelle oli varattu riittävästi aikaa ja Sara oli aina ajoissa paikalla, ei siis paniikkia!
Naamakirjassa on varmaankin paljon kuvia, Sirjan blokissa muutama.

Lauantaina oli taas aikaa koirille. Veimme Arton kanssa Marsan ja "Rebekan" piiitkälle kävelylle. Otin mukaan pari damia ja tein molemmille koirille linjatreenin. Ensin Marsalle siten että haki eteen lähetyksellä lähimmän damin. Tämän damin veimme yhdessä takaisin ja se haettiin uudelleen taakselähetyksellä. Sitten vielä toinen dami eteenlähetyksellä. Reiska teki samat kuviot, tosin joka kerta eteenlähetyksellä. Vanha herra oli aivan onnessaan kun pääsi tekemään jotain, se loikki noutamaan mennessään kuin kesälaitumelle karannut varsa ;) Marsalle puolestaan teki hyvää odotella parin metrin päässä kun toinen koira teki omaa tehtäväänsä.

Lauantaina olisi ollut Jyväskylässä treenit Pirkan Dameihin halukkaille koirakoille. Meidän ei tarvinnut edes miettiä yrittäisimmekö kisaan mukaan, sillä olen onnistuneesti järjestänyt kyseiselle viikonlopulle muuta puuhaa jo viimevuonna. Myöskään Mäntän Talvinomeen menosta ei tarvitse haikailla, samalla reissulla ollaan silloinkin... Nämä tapahtumat kun ovat perättäisinä viikonloppuina ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti