lauantai 11. helmikuuta 2012

Pihalla!!

Ennusteet pitivät paikkansa ja ensi kertaa kahteen viikkoon pystyi tekemään ihan kunnon lenkin jäätymättä. Kävin Marsan kanssa pitkällä kävelyllä ja vähän treenaamassa.

Matkassa oli mukana kolme siipidamia, joilla tehtiin linjaa motivoituna. Ensin eteenlähetyksinä ja sitten pari kertaa niin, että lähin dami haettiin taakselähetettynä. Ensimmäisellä kerralla Marsa taas otti kolme-neljä askelta eteenpäin, ennen kuin muisti että dami onkin takanapäin. Toisella kerralla kiepsahti epäröimättä taaksepäin.

Hienosti se kävi hakemassa myös kaikkein kauimpana olleen damin, vaikka ei sitä nähnytkään. Tällä kertaa oltiin taas ihan uudessa paikassa, metsäautotiellä joka oli aurattu useampi päivä sitten, tiellä kun oli "daminkorkuinen" kerros aivan pehmeää höttölunta.

Kertaalleen neiti meinasi tehdä varaslähdön, mutta huomasi sen itsekin. Vauhti hidastui heti parin askeleen jälkeen, häntä painui alas ja se käännähti katsomaan minua. Uusi komento sivulle ja vasta luvan kanssa vauhdilla liikkeelle. On se ♡ -pakkaus!!!

Lopuksi vielä pari malttiharjoitusta, kun heittelin damia ja välillä sen sai hakea ja välillä ei. Ne palautukset ovat meidän kompastuskivi, en ehkä osaa olla tarpeeksi tiukkana vaan hyväksyn ne hieman "ilmavammatkin" palautukset...pitää taas muistaa katsoa peiliin. Niin ja kysellä viisaammilta miten tästä täytyisi edetä.

Ja kamerahan oli kyllä mukana, autossa ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti