lauantai 22. helmikuuta 2014

Perjantai-ilta

Pennuille kertynyt ikää kaksi viikkoa. Äkkiä on aika mennyt. Eilen illalla saivat "nauttia" ensimmäisen matokuurinsa. Ei ollut kovin mieluisaa puuhaa kenellekään, moinen mönjä aiheutti lähinnä puistatuksia ja yökkimistä. Kaikki kuitenkin joutuivat oman annoksensa nielaisemaan.



Viime yönä nukkuivat paljon, sillä kun olivat syöneet kahdentoista aikoihin, heräsivät seuraavan kerran syömään vasta viideltä. No, kahdeksalta alkoi sitten taas seuraava "riekkuminen".
Eilen laitoimme pentulaatikoon sanomalehden yhteen nurkkaan. Siihen ilmaantui illan aikana kolmet "osumat", enemmän niitä kyllä oli ympäriinsä laatikkoa! Viime yönä oli pari osumaa ja nyt sai taas vaihtaa lehteä kun siinä oli kolme osumaa ja jopa pari hieman tuhdimpaakin tuotosta. Taitaa olla ihan vain sattumaa että ovat paperille osuneet.;D
Alusta pentulaatikkoona vaihdetaan aina tarpeen vaatiessa, aluksi riitti kerran päivässä, nyt tahtia on saanut tihentää. Vaihdon aikana pennut ovat ottaneet tirsat pyykkikorissa. Aluksi oli väljää ja täyttivät vain puolet korista, mutta nyt alkaa olla jo aika tiivis tunnelma.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti