lauantai 1. helmikuuta 2014

Leppoisaa lauantaita!

Olohuoneemme matolle on rantautunut paksu, pyöreä kuutti. Varoituksen sana: pari kuvista on K16.




Rouva lepää paljon ja ajoittain taitaa olla tukala olo. Hengittää välillä kovin pinnallisesti, pentuset kun valtaavat jo suuren alan itsellensä. Mutta: kun olin aamulla laittamassa aamiaistarvikkeita jääkaappiin, tunsin tutun tökkäyksen polvitaipeessani. Marsa oli etsinyt naulakon alta rukkasen ja toi sitä minulle ylpeänä, häntä heiluen. "Mamma, tämä oli tippunut lattialle ja toin sen SINULLE!" On se ihana pakkaus!
Tänään kasataan vielä pentulaatikko ja muutoinkin kaikki "rekvisiitta" alkaa olla kasassa, jos vaikka pentuset päättäisivät putkahtaa esille etuajassa. Lämpöjen mittauksen aloitin eilen illalla, sitä jatketaan nyt kaksi kertaa päivässä.
Marsa tekee jo vähän lyhempiä kävelylenkkejä, ilman Repeä, mutta useammin kuin normaalisti. Samoin syö vähän kerrallaan, mutta useamman kerran päivässä. Eipä tuonne pentujen sekaan mahdu enää suurta ruoka-annosta yhdellä ruokailukerralla! Repen mielestä taitaa olla epäreilua, kun Marsalle ollaan koko ajan tuputtamassa ruokaa, ja hän saa vain pikkuriikkisen aamiaisen ja toisen ruoan illalla. Ja on sentään koko perheen pomo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti