lauantai 4. elokuuta 2012

Onko järkeä?

Nii-in, pitäisi varmaankin tutkituttaa päänsä. Onko järkeä ilmoittaa koira kokeeseen ja sitten toivoa että ei tulisi ykköstulosta? No ei. Mutta kun olisi niin kiva mennä vielä tollereiden Virroilla pidettävään mejä-kokeeseen AVO-luokkaan. ; )  ; )
Nyt jos tulee ykköstulos, niin menee tuohon kokeeseen osallistuminen uusiksi harkintaan. Edessä olisi nimittäin pakollinen siirtyminen VOI-luokkaan. Eli huomisen tulostoiveena taitaa olla hyvä kakkostulos! Hyvä kokeenomainen treeni.  Heh, heh!!

Jäljet (oma ja koekaverin) tuli siis tänään pyöräytettyä Kihniön metsään. Huomenna nähdään mitä saadaan aikaiseksi. Puntti tutisee kun ajattelenkin opastustani, voimia kiitos!
Kolme voimakasta sadekuuroa pyyhkäisi ylitse, kun olin verettämässä omaa korvausjälkeäni. Tosi kiva, piilomerkkitarrat eivät edes yrittäneet tarttua puihin ja oksiin. Oli pakko vääntää pieniä, kauniita kreppirusetteja tukimerkeiksi ja myös vähän piilomerkeiksi kaatosateessa.

Huominen menee sitten kokeessa: oman koiran kanssa startaten, opastaen ja jälkeä metsästä purkaen. Sadetta on ennustettu iltapäivälle, toivottavasti olen sen saapuessa jo saunassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti