sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mökkeilyä

Ehkä nuo narttukoirat ei olekaan mun juttu, kun tässä jo kuumeisesti odottelen että juoksut olisivat ohi ja pääsisi ihan kunnolla treenaamaan. Pitäisi osata nauttia tästä leppoisasta, vapaasta viikonlopusta, mutta kun ei, pää käy kierroksilla. Ei vaan, olen minä tuohon typykkään tosi tyytyväinen; )

Pakattiin taas koko pesue mökille. Viimeinen kesälomaviikonloppu hurahti ohi. Tytöillä alkoi lukio torstaina. Sirjakin on nyt virallisesti opiskelija, mihin nämä vuodet katosivat? Huomenna alkavat taas työt ja tiedän että sillä saralla syksystä on tulossa todella kiireinen. Vielä on onneksi yksi viikko lomaa pitämättä, sitä voisi pitää pieninä pätkinä syksyn mittaan.

Marsalle viritettiin mökille juoksulanka, heh heh, ihan kirjaimellisesti. Se ei tuntunut olevan moisesta moksiskaan, ei ryntäillyt tai kiertänyt itseänsä lähialueen puihin. Lähinnä istuskeli välillä varjossa ja välillä auringossa ja tarkkaili ympäristöään. Repe tykkäsi kun sai olla rauhassa, eikä Marsa päässyt koko ajan roikkumaan kaulanahassa tai ollut muutoin riehumassa. Tänään ne nökötti pihakalliolla ihan sopuisasti vierekkäin ja vahti soutuvenettä joka meni suht´ läheltä rantaa ohitse. Ihanan näköisiä: tarkkana ja aivan hiljaa.

 

Mejärintamalla on siis rauhaisaa. Ensi viikonlopun koe menee sivu suun, menemme ehkä käymään Virroilla, mutta Marsaahan ei voi ottaa edes turistiksi mukaan (juoksuista narttua ei saa viedä edes koepaikalle).
Olen yrittänyt katsastaa syksyn koekalenteria "sillä silmällä", mutta ei sieltä kovin montaa lähiseudun koetta löydy, ainakaan sellaista että olisimme järjestävän seuran jäseniä. Pitänee kuitenkin yrittää laittaa ilmoittautumista johonkin...
Viimeisimmät muotiluomukset ;)

Kuvat © Sirja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti