lauantai 17. syyskuuta 2011

Paha yskä

ja yhä pahenee.  Repelle olisi ollut paikka Toivakan mejäkokeeseen tälle viikonlopulle.  Minä olisin lähtenyt, mutta Arto jyrähti ettei yhtään mihinkään.  Okei. Yskä kuullostaa siltä, että milloin tahansa voi lentää keuhkonkappaleita esille.  Täytyi siis taipua ja peruuttaa osallistuminen.  Mutta kyllä harmittaa ihan vietävästi!

Perjantaina saunoimme ja palaveerasimme Keuruun Seudun Kennelkerhon mejä-toimikunnan kanssa Syrjien mökillä.  Suunnittelimme ensi vuoden koetta, viikko ennen juhannusta, laittakaahan kalenteriin muistiin ;)

Jo viikolla oli puhe, josko lähtisimme fiilistelemään SM-mejän karsinnan tulostenlukua, kun tuo oma koe jäi tältä viikolopulta väliin.  Päätös jäi tälle aamulle, menoksi! 
Palkintopöytä on katettu. (kuva: A. Kylmälä)


Marsa koekeskuksen portilla...
Matkaan meiltä koepaikalle kului reilut kaksi tuntia.  Pomarkkuun oli kiva mennä, paikkaan kun liittyy mukavia muistoja.  Vuonna 2004 Väpä oli juuri samassa paikassa karsinnan kolmas ja finaalin viides.

Pikkaisen aikaisemmin olisi pitänyt lähteä, sillä juuri kun pääsimme paikalle, oli arpajaiset jo menossa.  Näytti olevan ihan hyviä palkintoja, mutta me emme tällä kertaa ennättäneet ostaa arpoja.

Tolleristit eturivissä. (Kuva: A. Kylmälä)

Kohta päästään aloittamaan. (Kuva: A. Kylmälä)

Lopputuloksia tähän on turha sen tarkemmin ryhtyä kirjaamaan, pääasia on että huomisessa finaalissa starttaa kolme tolleria!  Niin ja Volvo (terveisiä Karlalle)!  Ja onhan siellä sitten vielä pari labukkaa...  Oman jännityksensä kokeeseen tuo se, ettei viime vuoden mestari ole kisassa mukana.  Finaalissa on siis vain kuusi koiraa.
 
Palkinnot: Arabian muki ja "pytty" (päällekkäin)

Finaaliin selviytyneet ja muutama tuomari (Volvo oli jo kotona...) Kuva: A.Kylmälä

Tulostaulu (Kuva: A. Kylmälä)
Neepu ja ihana villapaita! (Kuva: A.Kylmälä)

Kerrankin oli tulokset selvillä jo sen verran ajoissa, että mekin ennätimme kotiin ennen ilta kymmentä!

Päivän anti: oli ihana nähdä niitä koirien ohjaajia ja tuomareita, joista osaa emme ole edes aiemmin tänä kesänä nähneet.  Kokeissa käyminen kun on jäänyt vähälle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti